ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

To νοσοκομείο του Ρίο πλήρωσε τηλέφωνο 67.000 ευρώ γιατί υπάλληλοι τηλεφωνούν σε μέντιουμ

Χαμηλούς λογαριασμούς ύψους 7.000-10.000 ευρώ συνήθιζε να πληρώνει το νοσοκομείο του Ρίο ώσπου ο διοικητής βρέθηκε να πληρώνει πολλές χιλιάδες επειδή υπάλληλοι τηλεφωνούν με τις ώρες σε μελλοντολόγους.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Κόσμος, αμέσως ο διοικητής διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους αυτούς λογαριασμούς και όπως αποδείχτηκε αρκετά από τα «περίεργα» τηλεφωνήματα που ανέβασαν τον λογαριασμό στα 67.000 ευρώ είχαν γίνει... σε μέντιουμ!
Συγκεκριμένα υπάλληλος ή υπάλληλοι του Νοσοκομείου τηλεφωνούσαν με τις ώρες σε πενταψήφιο αριθμό και επικοινωνούσαν με εταιρεία που προσφέρει προβλέψεις... από διάφορους «μελλοντολόγους»!
Η χρέωση για κάθε τέτοια κλήση ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τα 10.000 ευρώ που πλήρωνε το
Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι που ήθελαν να μάθουν το μέλλον τους, είχαν μιλήσει με το μέντιουμ (σε χρονικό διάστημα 2 μηνών) 360 ώρες!
Σύμφωνα με το thebest.gr, ο «δράστης», ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια και για το ίδιο θέμα που τον απασχολούσε, ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία ώστε να «επιβεβαιώσει» το αληθές των προβλέψεων.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις