ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κυρίες και κύριοι της παρδαλής συμμαχίας αϊ σιχτίρ...

Ναι, έχουν δίκιο εκείνα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σε σπάνιες στιγμές αυτογνωσίας διακηρύσσουν ότι το κόμμα τους δεν είναι έτοιμο να κυβερνήσει. Όμως μην νομίζετε ότι δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν επειδή δεν έχουν ικανά στελέχη. Ο πραγματικός λόγος επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά κατά την συζήτηση στην Βουλή για την έγκριση του μνημονίου ΙΙΙ.
Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν  ως οδηγό
παράσταση την πιό επικίνδυνη μορφή φαυλότητας και συντεχνιακής νοοτροπίας που ακόμα και το ΠΑΣΟΚ στις ημέρες της δόξας του δεν τολμούσε να εφαρμόσει.   
Την ώρα που πολλές χιλιάδες ελλήνων πολιτών εκδήλωναν με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή  την αντίθεσή τους στο ψηφιζόμενο μνημόνιο ΙΙΙ, την ώρα που όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και οι συνταξιούχοι,  βλέπουν τις ήδη απισχνασμένες αποδοχές τους να περικόπτονται έτι περαιτέρω, η χορωδία του ΣΥΡΙΖΑ συνεπικουρούμενη από τους δεξιούς ψάλτες των Ανεξάρτητων Ελλήνων, διερύγνυαν τα ιμάτιά τους και προέτασσαν τα στήθη τους στον αγώνα μιας δράκας  καλοπληρωμένων υπαλλήλων, των υπαλλήλων της Βουλής, που κινδύνεψαν προς στιγμή να χάσουν τα  προνόμιά τους και να συνεισφέρουν τον οβολό τους, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί έλληνες πολίτες στον έρανο για την σωτηρία της πατρίδας.
Όλοι οι έλληνες είδαν από την τηλεόραση τα μέλη της παρδαλής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων να αλυχτάνε και να δείχνουν τα δόντια τους σαν τα σκυλιά που τους παίρνεις το κόκκαλο από το στόμα.
Όσο για τους ευνοούμενους της παρδαλής συμμαχίας, τους υπαλλήλους της Βουλής, που με νοοτροπία Φωτόπουλου, και με πράξεις που αρμόζουν σε τραμπούκους και μάλιστα με κουκούλες, εσύλησαν τον οίκο που οι ίδιοι αποκαλούν Ναό της Δημοκρατίας.
Δυστυχώς,  ο εκβιασμός των υπαλλήλων της Βουλής με την αμέριστη συμπαράσταση των πορνοβοσκών της παρδαλής συμμαχίας, και πρό του διαγραφομένου κινδύνου να διακοπεί η συνεδρίαση ανάγκασε τον υπουργό οικονομικών να αποσύρει την σχετική διάταξη.
Όμως τώρα πρέπει τα μέλη της παρδαλής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων,  να εξηγήσουν και φυσικά να απολογηθούν σε δέκα εκατομμύρια έλληνες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και ψηφοφόροι  τους, για ποιό λόγο διαχωρίζουν τους πολίτες σε δύο κατηγορίες, στα κορόϊδα που έστω και με αγανάκτηση ανέχονται να περικόπτονται τα εισοδήματά τους και στους εξυπνάκηδες βολεμένους υπαλλήλους της Βουλής που με εκβιασμούς και τραμπουκισμούς και εμπροσθοφυλακή το προνόμιο της κομματικής ασυδοσίας,  δεν δέχονται να εισφέρουν συμμέτρως στην εθνική προσπάθεια.
Κυρίες και κύριοι της παρδαλής συμμαχίας είσαστε ανάξιοι εκπρόσωποι μας.
Κυρίες και κύριοι της παρδαλής συμμαχίας αϊ σιχτίρ...
Δημήτρης Μακρής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις