ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μέτρα για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου στα καύσιμα

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης (κέντρο) , ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς (δεξιά) και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Μάκης Παπαγεωργίου παρουσίασαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου, μέτρα για την εξυγίανση και την ενίσχυση του ανταγωνισμού στην αγορά καυσίμων.
Πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και την ενίσχυση του ανταγωνισμού στην αγορά καυσίμων, παρουσίασαν την Τρίτη, σε κοινή συνέντευξη
Τύπου, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης και οι υφυπουργοί: Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης, Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς και Περιβάλλοντος - Ενέργειας Ασ. Παπαγεωργίου.
Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η απελευθέρωση των μεταφορών, η τοποθέτηση GPS στα βυτιοφόρα και τα πλοία ανεφοδιασμού με πετρέλαιο ναυτιλίας, η εγκατάσταση των ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου εισροών - εκροών σε όλα τα στάδια διακίνησης των καυσίμων, η θέσπιση κανόνων διαφάνειας στην τιμολόγηση των διυλιστηρίων και των εταιρειών εμπορίας, η ιχνηθέτηση των καυσίμων, η κατάργηση της βενζίνης LRP («νέα σούπερ») και ο έλεγχος των «πειραγμένων» αντλιών με ειδικά διασκευασμένο αυτοκίνητο χωρίς διακριτικά.
φωτο : (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας)
ΤΟ ΒΗΜΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις