ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

O καταλληλότερος για τον Αντώνη

*ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΦΗΝΑ
Σε αναβρασμό βρίσκεται για πρώτη ίσως φορά η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την εκλογή του νέου γραμματέα του κόμματος.
Η «αναίμακτη» άλλες φορές διαδικασία, αυτή τη φορά προκαλεί τριγμούς και παρασκηνιακές συζητήσεις. Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε ως... εκλεκτό τον συνδικαλιστή Φίλιππο Ταυρή (αν και δεν τον
έχει ανακοινώσει) ενώ επίσημα κατέθεσε την υποψηφιότητά του και ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος. Υποψηφιότητα θα καταθέσει και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ πληροφορίες θέλουν και τουλάχιστον άλλα τρία στελέχη να το σκέπτονται σοβαρά.
Κύκλοι της Συγγρού θεωρούν δεδομένο πως στην ψηφοφορία των μελών πολιτικής επιτροπής θα καταγραφούν διαρροές καθώς στην επιλογή Σαμαρά αντιτίθενται ακόμα και βουλευτές του κόμματος.
Ο λόγος απλός: ο κ. Ταυρής προέρχεται από τους συνδικαλιστές! Όπως όλα δείχνουν δεν είναι πια λίγοι εκείνοι που θέλουν το κόμμα να τραβήξει διαχωριστική γραμμή με τους συνδικαλιστές καθώς θεωρούν πως διαφορετικά δεσμεύονται να μην λάβουν απαραίτητα μέτρα.

Από την άλλη όμως ο Αντώνης Σαμαράς, όπως σχολίαζε στενός συνεργάτης του στην «Α», δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δεσμεύσει το κόμμα με την... Βουλή. Μάλιστα έχει ήδη στείλει το μήνυμα προς τους ενδιαφερόμενους πως καλό θα ήταν να παραιτηθούν από την βουλευτική τους έδρα πριν θέσουν υποψηφιότητα.

Τα καρφιά είναι πρωτίστως για τον Νίκο Νικολόπουλο με τον κ. Ταυρή μάλιστα να φέρεται ευθέως εναντίον λέγοντας πως αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την θέση δεν θα είχε αποδεχθεί την υπουργοποίησή του. Μάλιστα ο κ. Ταυρής έχει εξαπολύσει διαδικτυακό πόλεμο κατά του βουλευτή καρφώνοντάς τον σε κάθε ευκαιρία. Σε τελευταίο του δημοσίευμα σχολιάζει πως «Όσοι ήξεραν τον ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ λυπήθηκαν όταν έφυγε όσοι ήξεραν το γιατί θυμώσανε & όσοι καταλαβαίνουν κάτι παραπάνω εξοργίζονται που συνεχίζει»...

Ο Ταυρής λέγεται πως θα δώσει μάχη ως γραμματέας να κερδίσει η κυβέρνηση στο πεδίο των συνδικαλιστών, ενώ διατηρεί και καλές σχέσεις με πολλά στελέχη της ΔΑΚΕ. Πολλές φορές είχε κοντραριστεί σε συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Γραμματείας με τον Αβραμόπουλο και ελπίζει να σπάσει την υποψηφιότητα Κακλαμάνη.

Όλα πλέον θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Πέμπτη στις 6 το απόγευμα οπότε θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και δεν αποκλείεται να σημειωθεί ο πρώτος -μικρής τάξης- εσωτερικός κλυδωνισμός. 
http://iapopsi.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις