ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άνεργοι και άεργοι σωτήρες....


Μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής,  ο "σωτήρας"  Παπακωνσταντίνου, είπε ότι  γράφει βιβλίο για την ευρωπαϊκή κρίση και για την περίοδο στη χώρα μας,  μετά το 2009. Παράλληλα  με το συγγραφικό του έργο μας πληροφορεί ότι :  Κινούμαι στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ συνεχίζω διαλέξεις σε πανεπιστήμια”.
Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα....
------------------------
Όσο για τον παγκόσμιο στοχαστή Παπανδρέου, δηλώνει ότι θα φύγει από την Ελλάδα επειδή βρήκε...
«δουλειά στην Γαλλία» !!!!
Κάτι ήξερε ο Τσίπρας όταν έλεγε Ολαντρέου...
---------------------------
Τέλος, η  φήμη ότι ο Βενιζέλος «ξεκοκκαλίζει»  καθημερινά τις μικρές αγγελίες ξένων εφημερίδων, κυρίως αγγλοφώνων επειδή είναι άριστος χειριστής της αγγλικής γλώσσας, και ειδικώτερα την στήλη «ζητούνται καθηγητές πανεπιστημίου στο Συνταγματικό δίκαιο», ή «ζητούνται σωτήρες κρατών που χρεωκόπησαν», ελέγχεται ως ανακριβής.
Από το περιβάλλον μάλιστα του  ευτραφούς προέδρου του ΠΑΣΟΚ διαρρεέται ότι η φήμη είναι ανυπόστατη και προέρχεται από αναξιόπιστα πρόσωπα που σακάταψαν την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, φωτογραφίζοντας έτσι τους κ.κ. Λοβέρδο και Χρυσοχοΐδη.
Να δείτε που σε λίγο θα εμφανιστεί αγγελία στις εφημερίδες με την οποία θα ζητείται πρόεδρος (μικρού) κόμματος.

Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις