ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Θανάσης Σκορδάς, υφυπουργός ανάπτυξης. Η άριστη επιλογή του Σαμαρά


Σε ένα υπουργείο-αυτό των Δημοσίων Έργων- απ' όπου ξεκίνησε την ιστορική πολιτική του καριέρα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, τον Νοέμβριο του 1952, βρίσκεται από σήμερα ο Θανάσης Σκορδάς.
Άνθρωπος της πιάτσας και της αγοράς και πάνω απ' όλα έντιμος, αναλαμβάνει υφυπουργός Υποδομών στο πλευρό του Κωστή Χατζηδάκη. Ήταν ως σήμερα γενικός διευθυντής της ΝΔ.
Του τηλεφωνήσαμε για να του ευχηθούμε συγχαρητήρια. Φανερά συγκινημένος και δικαιωμένος (μπράβο και στον Σαμαρά που τον αξιοποίησε) μας παρέπεμψε στον ιδρυτή της παράταξης λέγοντας:
-Θα σας πως ότι και ο Καραμανλής όταν επέστρεφε από το Παρίσι-guys pray for me (προσευχηθείτε για μένα...)
Τι να πει και ο άνθρωπος. Είναι σαν να φεύγει για το Βιετνάμ.
Αναλαμβάνει το εμπορικό κομμάτι κι αυτό των εσωτερικών αγαθών.
Ο Θ. Σκορδάς, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας
Στερεάς Ελλάδας από το 2006 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2009, οπότε ορίστηκε από τον τότε υπουργό Γιάννη Παπαθανασίου γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών επί Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων. Είχε διατελέσει επίσης γενικός γραμματέας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Νοέμβριο του 2006.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις