ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αυτός με τις σωστές προβλέψεις δεν είναι ο κ. Στουρνάρας;;;

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν ότι «αρχή άνδρα δείκνυσι», στο δε χωριό μας λένε ότι η «καλή μέρα από το πρωΐ φαίνεται». Αυτά αφορούν τις επιλογές του κ. Σαμαρά, κατ’ αρχήν για τους υπουργικούς θώκους.
Επέλεξε λοιπόν ο (φέρων ακέραιο και το σχετικό πολιτικό κόστος) κ. Σαμαράς, μεταξύ των ένδεκα εκατομμυρίων Ελλήνων, τον κ. Στουρνάρα, γιατί προφανώς έχει πειστεί για τις ικανότητές του τελευταίου να προβλέπει και να χαράσσει σωστή οικονομική πολιτική.
Ας δούμε όμως τι προβλέψεις έκανε πέρυσι ο
κ. Στουρνάρας στο MEGA και στον κ. Στραβελάκη, για την οικονομική εξέλιξη που θα είχαμε φέτος το 2012, με την εφαρμογή του δευτέρου μνημονίου. Δείτε το πιο κάτω βίντεο και προσέξτε σας παρακαλούμε από το 3,23΄ έως  το 3,40΄ λεπτό. Ο κ. Στουρνάρας λοιπόν, με τις μελέτες που έκανε στον ΙΟΒΕ,  προέβλεπε…. για φέτος, όχι μόνο ότι δεν θα είχαμε ύφεση, αλλά ότι θα είχαμε και θετική ανάπτυξη. Πληροφοριακά σας λέμε ότι αυτή τη στιγμή η ύφεση, εφαρμόζοντας το δεύτερο μνημόνιο, κινείται πάνω από 9% και είναι η μεγαλύτερη που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε χώρα. Στο δε τέλος του χρόνου υπολογίζεται να «κάτσει» κάπου πάνω από 6%.
Αυτές λοιπόν ήταν οι προβλέψεις του ανθρώπου που αυτή τη στιγμή κλήθηκε από τον κ. Σαμαρά να μας σώσει.
Δείτε το βίντεο…

Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις