ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Καμία απόφαση για την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής


Δεν θα ληφθούν αποφάσεις για την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής της 28ης και 29ης Ιουνίου δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
Νωρίτερα, τηλεγράφημα του Reuters, ανέφερε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρόκειται να συζητήσουν στη Σύνοδο συγκεκριμένα βήματα για τη δημιουργία μιας διασυνοριακής τραπεζικής ένωσης, μια στενότερης δημοσιονομικής ολοκλήρωσης και το ενδεχόμενο σύστασης ενός
ταμείου για την εξόφληση χρέους στη Σύνοδο στις 28-29 Ιουνίου, σύμφωνα με κείμενο που έχει προετοιμαστεί για τη Σύνοδο Κορυφής.
Δύο αξιωματούχοι με γνώση του κειμένου των 10-15 σελίδων, το οποίο συντάχθηκε τον τελευταίο μήνα και το οποίο επικαιροποιείται ενόψει της Συνόδου, δήλωσαν πως καθορίζει λεπτομερώς τους τέσσερις «πυλώνες» που απαιτούνται για μια ισχυρή οικονομική και νομισματική ένωση, που οι ηγέτες πιστεύουν ότι είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί το μέλλον του ευρώ.
Εκτός από τις εξελίξεις σχετικά με την τραπεζική ένωση, το έγγραφο αναφέρεται επίσης στην ανάγκη μιας πιο ολοκληρωμένης δημοσιονομικής πολιτικής, τα βήματα για μια βαθύτερη οικονομική ολοκλήρωση και τον τρόπο διατήρησης της "δημοκρατικής νομιμοποίησης" σε περίπτωση που οι χώρες εκχωρήσουν μέρος της εθνικής τους κυριαρχίας.
Το έγγραφο έχει συνταχθεί από τον πρόεδρο της Κομισιόν Jose Manuel Barroso, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy, τον διοικητή της ΕΚΤ Mario Draghi και τον επικεφαλής του Eurogroup Jean-Claude Juncker.
ΕΘΝΟΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις