ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Με γκόλ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο Σαμαράς...

Ο πρωθυπουργός, διόρισε τον καλύτερο υπουργό οικονομικών που έχει υπάρξει από συστάσεως του Ελληνικού κράτους. Πρόκειται βεβαίως για τον κύριο Ράπανο, ο οποίος κατά την διάρκεια της θητείας του ως τσάρου της οικονομίας,  δεν επέβαλε τον παραμικρό φόρο, απαξιώσε κάθε είδος χαρατσιού, αρνήθηκε πεισματικά να εφαρμόσει το μνημόνιο και για τον λόγο αυτό δεν καταδέχθηκε να συναντηθεί με την τρόϊκα. Ας τον έχει ο Θεός καλά και να έχει πάντα την Υγεία του..
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...
Μαθαίνω ότι ο πρωθυπουργός όταν υποδέχεται
τους συνεργάτες του, στο σπίτι πια όπου επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι, για να συνεργαστούν, το πρώτο πράγμα που τους λέει είναι ένα ανέκδοτο, βγαλμένο μέσα από την ζωή μας. Τους λέει λοιπόν ότι ..."τα έχω δεί όλα με τον  Βαγγέλη (σ.σ. τον Βενιζέλο).  Μου τηλεφωνεί κάθε μία ώρα και με ρωτάει πότε θα πάμε στις Βρυξέλλες γιατί θέλει να διαπραγματευθεί το μνημόνιο..."
Και σκάνε όλοι μαζί στα γέλια....
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις