ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: «Ως υπήκοοι αντιμετωπίζονται οι Έλληνες Πολίτες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με τις εξελίξεις είσπραξης του Ε.Τ.Α.Π. από τη ΔΕΗ, από το Γραφείο Τύπου, του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η ταλαιπωρία πέραν από την επιβάρυνση του Ελληνικού Λαού από την επιτακτική επιβολή και είσπραξη του Ειδικού Τέλους Ακίνητης Περιουσίας μέσω της ΔΕΗ, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Οι Έλληνες Πολίτες βάλλονται και από το μέτρο αυτό, οικονομικά και ηθικά, καθώς η Ελληνική
Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, δεν δίνει τέλος στη συνταγματική «απειθαρχία».
Μετά λοιπόν, την εκμετάλλευση ενός Δημόσιου Οργανισμού σε ρόλο εισπράκτορα κεφαλικού φόρου, οι υπεύθυνοι αυτής της απολίτιστης κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, κατά τη συναλλαγή τους με τη ΔΕΗ, συνεχίζουν με ανακριβείς δημόσιες δηλώσεις τους, να τροφοδοτούν την τρομοκράτηση και την κοινωνική σύγχυση.
Δεν μας εκπλήσσει καθόλου, η εμμονή της Εγχώριας Τρόικας στον ίδιο αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό βηματισμό, που αντιμετωπίζει τους Έλληνες Πολίτες, ως υπηκόους και μάλιστα δεύτερης κατηγορίας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις