ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ακόμα πιστεύετε ότι δεν μας πούλησε ο ακατανόμαστος και η συμμορία του;;

Την παρέμβαση του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην τρόϊκα, Πολ Τόμσεν, είχε ζητήσει ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, σύμφωνα με email του ίδιου, που κατατέθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των στατιστικών στοιχείων του ελλείμματος του 2009.
Την αποκάλυψη έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος κατέθεσε το ηλεκτρονικό μήνυμα του κ. Γεωργίου προς τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ.
Στο μήνυμα αυτό ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ζητά από τον κ.Τόμσεν εμμέσως, να παρέμβει προκειμένου να αλλάξει ο νόμος για την ΕΛΣΤΑΤ και «να διευκρινιστούν οι αρμοδιότητες του προέδρου και των μελών της Αρχής - συμπεριλαμβανομένου του αντιπροέδρου - δεδομένης της συνεχούς παρερμηνείας του υφιστάμενου νόμου από συγκεκριμένα μέλη της Αρχής, με καταστροφικές συνέπειες για την λειτουργία της ΕΛΣΤΑΤ και με διακινδύνευση της
όλης διαδικασίας αναμόρφωσης των ελληνικών στατιστικών στοιχείων».
Για την επιστολή αυτή, το περιεχόμενο της οποίας δεν διέψευσε ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, ο κος Κουρουμπλής αξίωσε να ζητηθεί η παραίτηση του κου Γεωργίου από τον Πρόεδρο της Βουλής, με την υπενθύμιση πως «ο κος Γεωργίου είναι πρόεδρος ελληνικής ανεξάρτητης Αρχής διοριζόμενος από την ελληνική Βουλή και όχι τον κο Τόμσεν».
Α.Α

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις