ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Προτιμώ να με λένε συνομωσιολόγο, παρά να πιστεύουν ότι είμαι ηλίθιος

Πριν πέντε χρόνια, ο Καραμανλής στράφηκε προς την Ρωσία, για συνεργασία και βοήθεια. Στην συνέχεια, κάηκε η Ελλάδα, είχαμε τα «Δεκεμβριανά» στην Αθήνα, και ο Καραμανλής εκδιώχθηκε από πρωθυπουργός. Τα Μ.Μ.Ε. που είχαν «αποκαλύψει» την υπόθεση του Βατοπεδίου, πανηγύριζαν και υποδέχθηκαν με τιμές και εγκώμια, τον «αναμορφωτή» της Ελλάδος, Γιώργο Παπανδρέου.
Πριν λίγες εβδομάδες ο ηγούμενος Εφραίμ, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Ρωσίας, Βλαντιμήρ Πούτιν και του ζήτησε να βοηθήσει την Ελλάδα. Δείτε το video


Προχθές, η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη διέταξε την σύλληψη και προφυλάκιση του Εφραίμ. Τα γνωστά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την απόφαση της δικαιοσύνης και ζητούν την κεφαλήν του ηγουμένου επί πίνακι.
Τι να πω. Σύμπτωση; Μπορεί. Αλλά μέχρι να φθάσει το δράμα της Ελλάδος στο τέλος του, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποκαλυφθεί ποιος, που και πότε, τι συμμετοχή είχε στην διάλυση της χώρας, εγώ έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τα γεγονότα και τις εξελίξεις, από το αποτέλεσμα. Μέχρι τότε προτιμώ να με λένε συνομωσιολόγο, παρά να πιστεύουν ότι είμαι ηλίθιος.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις