ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Γιούνκερ: «Δεν μας ενημέρωσε ο Παπανδρέου»

Εάν οι Έλληνες πολίτες απορρίψουν τη νέα δανειακή σύμβαση σε δημοψήφισμα, τότε η Ελλάδα θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπη με την χρεοκοπία, δήλωσε ο επικεφαλής του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL, ο κ. Γιούνκερ είπε ότι ο Γ. Παπανδρέου έλαβε αυτή την απόφαση χωρίς να συμβουλευθεί τους άλλους ευρωπαίους ηγέτες, μία κίνηση που προκαλεί «μεγάλη νευρικότητα και ανασφάλεια» σε μία ήδη ανασφαλή κατάσταση για την
οικονομία της Ευρωζώνης.
«Ο έλληνας πρωθυπουργός πήρε αυτή την απόφαση χωρίς να μιλήσει γι' αυτήν με τους Ευρωπαίους συναδέλφους του», δήλωσε.
«Είναι κάτι που φέρνει μεγάλη νευρικότητα, που προσθέτει μεγάλη ανασφάλεια σε μία ήδη μεγάλη ανασφάλεια και γι' αυτό θα πρέπει να δούμε ψύχραιμα τώρα πως θα το αντιμετωπίσουμε», προσέθεσε.
Ερωτηθείς αν μία αρνητική απάντηση στο δημοψήφισμα, θα σήμαινε χρεοκοπία για την Ελλάδα, απάντησε:
«Δεν μπορώ να το αποκλείσω αυτό, αλλά εξαρτάται από το πως ακριβώς θα τεθεί το ερώτημα και για τι ακριβώς θα ψηφίσουν οι Έλληνες».
http://www.tanea.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις