ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ : για το νέο χαράτσι στα ακίνητα

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Το «έκτακτο» Υπουργικό Συμβούλιο στη νύμφη του Θερμαϊκού βρήκε τον τρόπο να καλύψει δύο δισεκατομμύρια ευρώ που τους λείπουν έως τώρα (για αύριο κανείς δεν εγγυάται τίποτα φυσικά), με έκτακτη εισφορά – τέλος στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.
Με την ευγλωττία που τον χαρακτηρίζει, ο εκ του κέντρου προερχόμενος «σοσιαλιστής» Αντιπρόεδρος Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μας ενημέρωσε με «πατριωτικό»
οίστρο, ότι βρήκαν τον σοσιαλιστικά «δίκαιο» τρόπο, να καλύψουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού με φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας.
Το 80% των Ελλήνων περίπου, που με κόπους και θυσίες κατάφεραν να αποκτήσουν ένα σπίτι (συνιδιοκτησία για τους περισσότερους με τις τράπεζες) θα κληθούν να πληρώσουν ένα βαρύ πρόστιμο για χάρη των ξένων συμφερόντων χωρίς να υπολογίζεται καθόλου η οικονομική τους κατάσταση σήμερα!
Αλλά για ποια ακίνητα μίλησε ο κος Ευάγγελος Βενιζέλος;
Μιλούσε μόνο για τις κατοικίες που ανήκουν σε ιδιώτες;
Μιλούσε και για την επαγγελματική στέγη που ανήκει σε ιδιώτες;
Ή αναφερόταν και στα ακίνητα (επαγγελματικά και κατοικίες) που ανήκουν σε εταιρείες είτε ως ιδιόχρηση είτε ως εκμετάλλευση;
Οι εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων θα ενταχθούν στο νέο μέτρο και αν ναι με ποια κριτήρια;
Οι ενοικιαστές στο όνομα των οποίων εκδίδονται οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος θα κληθούν να πληρώσουν τέλος ιδιοκτησίας ακινήτων το οποίο δεν το κατέχουν; Και θα πληρώσουν ένα τέλος το οποίο θα ποικίλει ανάλογα με το σύνολο των ακινήτων του ιδιοκτήτη;
Εάν ο μηχανισμός χαρατσώματος του Ελληνικού λαού κάνει λάθος σε τετραγωνικά μέτρα ή ιδιοκτησίες, ο πολίτης που θα απευθυνθεί ώστε να υποβάλλει τη διαφωνία του και να μην του κόψουν και το ρεύμα;
Η Κυβέρνηση για άλλη μια φορά δείχνει τον γνωστό χαρακτήρα της, μέσα από πομφολογίες, αοριστίες, έντεχνα εννοιολογικά τρυκ και φληναφήματα, προσπαθεί να λύσει τα ΔΙΚΑ της αδιέξοδα.
Ο Λαός δεν μπορεί να ανεχθεί πλέον αυτόν τον περιοδεύοντα θίασο που μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά, από την αστυνομοκρατούμενη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, με το νέο οικονομικό μέτρο που θα οδηγήσει μεγάλο μέρος του Λαού στο ΣΚΟΤΑΔΙ κυριολεκτικά.
Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καλεί τον Ελληνικό Λαό στην άμεση ενεργοποίηση του για να διαφυλάξει, διεκδικήσει και προασπίσει τα συμφέροντα του και να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στα ασθενέστερα τμήματα του. Η αναγέννηση της Πατρίδα μας μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ μέσα από τον ίδιο το Λαό της και όχι από τους ξενόφερτους «τεχνικούς συμβούλους», που προασπίζουν τα συμφέροντα των αφεντάδων τους.

1 Σχόλια:

Ανόρθωση Στήθους είπε...

Τώρα που ξύπνησε ο Δημαράς; Τόσο καιρό που ήταν στο ΜΠΑΤΣΟΚ καλά ήταν; Έχουμε βαρεθεί πια.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις