ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Λουκέτο στην ΕΤ1, εργασιακή εφεδρεία για 350 εργαζόμενους

Το οριστικό κλείσιμο της ΕΤ1 αποφασίστηκε στην σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Η ΕΤ1 θα σταματήσει να εκπέμπει αμέσως μόλις ψηφιστεί η τροπολογία που θα συμπεριλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή.
Από αξιολόγηση θα περάσουν όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, ενώ 350 (10%) από αυτούς θα ενταχθούν σε καθεστώς εφεδρείας. Επίσης εγκρίθηκε η μείωση κατά 50% των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου.
Η συχνότητα της ΕΤ1 παραμένει στην κυριότητα του δημοσίου, ενώ υπάρχει η σκέψη να «μετακομίσει» σε αυτή και να εκπέμπει και αναλογικά το ψηφιακό κανάλι Prisma+, που πιθανόν να εμπλουτιστεί και με εκπομπές από
τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
Επίσης το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο κλείνουν με την πιο συνοπτική διαδικασία της κοινής υπουργικής απόφασης, που θα υπογραφεί εντός των ημερών, ενώ το προσωπικό τους θα ενσωματωθεί στην ΕΡΤ για να μπει στη διαδικασία της εργασιακής εφεδρείας και της αξιολόγησης.
http://www.iefimerida.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις