ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αφιερωμένο σε όσους είναι ερωτευμένοι...

Πρίν πολλά χρόνια, την εποχή που μεσουρανούσαν οι λεγόμενοι "πειρατικοί" ραδιοφωνικοί σταθμοί, συνηθιζόταν να γίνονται αφιερώσεις τραγουδιών μεταξύ των ερωτευμένων. Σήμερα θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα των πρωτοπόρων της ελεύθερης ραδιοφωνίας - τηλεοράσως και παρουσιάζουμε δύο πολύ γνωστά τραγούδια εκείνης της εποχής, που υμνούν τον έρωτα. Είναι αφιερωμένα σε όλους, μα πάνω απ΄ όλα σε όσους είναι ερωτευμένοι. Υπουργοί και δημοσιογράφοι, όλως επιεικώς δεν εξαιρούνται.
Το πρώτο τραγούδι είναι του Jacques Brel και έχει τίτλο La Chanson des Vieux Amants. Το αφιερώνουμε σε εκείνον, που λόγω ηλικίας θα το ξέρει.

Το δεύτερο είναι μια σπάνια εκτέλεση του γνωστού τραγουδιού Ne me quitte pas, από τον Michael Jackson. Το αφιερώνουμε σε εκείνη, που λόγω ηλικίας γνωρίζει τον αμερικανό τραγουδιστή.

Για να καταλάβετε περισσότερα, κλικ εδώ :  Ἔρως ἀνίκατε μάχαν...
ΣΝΕΒΕΜΠΤ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις