ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Εκτενές ρεπορτάζ από το μέτωπο της Κερατέας δημοσιεύει το Associated Press με τίτλο «Κλιμακώνεται η βία στο ελληνικό αντάρτικο χωριό». Το ρεπορτάζ που υπογράφει η ανταποκρίτρια του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων, Elena Becatoros, αναδημοσιεύεται στους διαδικτυακούς τόπους των μεγαλύτερων εφημερίδων και καναλιών όλου του κόσμου.
«Μόλις ακούγονται οι πρώτες εκρήξεις, από τα μεγάφωνα της πόλης ακούγεται “Προσοχή! Προσοχή! Δεχόμαστε επίθεση!” Οι σειρήνες αεροπορικών επιδρομών αντηχούν στους δρόμους και αναμειγνύονται με τις καμπάνες που κτυπούν μανιασμένα. Σύννεφα από δακρυγόνα απλώνονται ανάμεσα στα σπίτια, ενώ τα ΜΑΤ επεμβαίνουν για να αντιμετωπίσουν τους εξεγερμένους. Αυτό δεν είναι μια πολεμική ζώνη, αλλά μια μικρή πόλη στα περίχωρα της Αθήνας».
Αυτός είναι μόνο ο πρόλογος του ρεπορτάζ σε ελεύθερη μετάφραση. Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα
εδώ.
http://www.kourdistoportocali.com/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις