ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Η παράνοια στα χρόνια της Κοινωνίας της Παραπληροφόρησης

Στο πλαίσιο της «μάχης» που δίνουν τα Μ(έσα) Μ(αζικής) Ε(πιβολής) για την «ενημέρωσή» μας σχετικά με τον «κορωναϊό» όλα είναι δυνατά και πιθανά… 
Μην απορήσετε λοιπόν αν ακούσετε είδηση του τύπου «μπανάνα βρέθηκε θετική στον «θανατηφόρο…με το ζόρι» ιό σε φυτεία του Ισημερινού. Οι πίθηκοι  σε όλον τον κόσμο σπεύδουν να κάνουν το τεστ ενώ σημειώθηκαν και κρούσματα αυτοχειρίας μεταξύ ουρακοτάγκων…»
Γιατί μάλλον για «πιθήκια» μας περνάνε όλοι οι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι που μας πρήζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ψεκάζοντας μας τον εγκέφαλο με ό,τι «σαβούρα» τους έχουν πει τα αφεντικά τους πώς πρέπει να μας
πουλήσουν για την «πανδημία» της βλακείας που τους δέρνει…
Ένας λογικός άνθρωπος δεν υπάρχει σε εκείνα τα πάνελ της διασποράς όχι της ασθένειας αλλά του πανικού και της απόγνωσης; Για τα λεφτά τα κάνουν όλα… Ακόμα και  να υποστηρίζουν με ηλίθιο τρόπο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες των 327, 2 εκατομμυρίων κατοίκων ξεπέρασαν σε θανάτους την Ιταλία των 60,48 εκατομμυρίων κατοίκων! Στο σχολείο σίγουρα κάνατε κοπάνα, ανόητοι δημοσιογραφίσκοι και έτσι δε μάθατε ότι υπάρχει και η αρχή της αναλογίας!
Και για να κλείσει αυτός ο θλιβερός κύκλος της ενημέρωσής μας από τα κάκιστης ποιότητας ελληνικά Μ.Μ.Ε.,  αναφέρω, νοιώθοντας ντροπή για λογαριασμό τους, ότι στα κανάλια της συμφοράς διάφορες μάγισσες, χαρτορίχτρες και αστρολόγοι ασχολούνται με το πολύ σοβαρό έργο του «πλασαρίσματος» του αστρολογικού χάρτη του ΤσιόδραΛες και μας νοιάζει η…προδιαγεγραμμένη μοίρα του συμπαθούς πλην εντεταλμένου γιατρού της μικρής οθόνης.

Ο Παντεπόπτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις