ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Κάτι μου βρωμάει με την μουσουλμανική «προσφυγιά»

Υπάρχει κάτι που με ανησυχεί όταν βλέπω τις ορδές των μεταναστών να ξεμπουκάρουν από τα πλοία που τους μεταφέρουν στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και όταν τους βλέπω να καταφθάνουν με κάθε λογής πλεούμενο στα νησιά μας, κάνοντας το σήμα της νίκης και βγάζοντας selfies στα ελληνικά παράλια.
Παρατηρώ λοιπόν και χρήσιμο είναι να το διαπιστώσετε και εσείς, τότε ίσως
προβληματιστείτε, ότι οι μετανάστες-πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους είναι άνδρες ηλικίας μεταξύ 20 και 40 ετών. Διερωτώμαι λοιπόν αν όλοι αυτοί είναι λιποτάκτες ή φυγόστρατοι των ενόπλων δυνάμεων της χώρας τους και εν προκειμένω της Συρίας. Δηλαδή όλοι αυτοί -και είναι δεκάδες χιλιάδες- δεν κάθισαν  στην πατρίδα τους για να την υπερασπιστούν αλλά την κοπάνησαν για να «γλυτώσουν».   
Φανταστείτε δηλαδή, τηρουμένων των αναλογιών, να βρισκόταν η Ελλάς σε κίνδυνο από ενδεχόμενη τουρκική απειλή ή εισβολή στα εδάφη της και τα Ελληνόπουλα που υπηρετούν στον στρατό αλλά και όσοι θα  μπορούσαν να καταταγούν ως έφεδροι να έπαιρναν καϊκια, φουσκωτά και ιστιοφόρα και να την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για τα παράλια της Ιταλίας. 
Δεν ξέρω, αλλά εμένα κάτι μου βρωμάει με την μουσουλμανική «προσφυγιά» όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις