ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα

Η Ευρωζώνη, προτιμά αυτή τη στιγμή να ρίχνει καθημερινά στην αγορά εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ, για να μην καταρρεύσει το ευρώ, για να κρατήσει τα χρηματιστήρια και τα κρατικά ομόλογα της ζώνης του ευρώ, αλλά αρνείται πεισματικά να μειώσει τη διαφορά του 1,5 μόλις δις ευρώ μέτρων, που χωρίζουν τις προτάσεις της Ελλάδας από τις προτάσεις των δανειστών.
Εκτιμάται ότι μέχρι στιγμής η Ευρωζώνη έχει ρίξει 300 δις ευρώ!!! στην αγορά για να μην καταρρεύσει το ευρώ. Ενώ δηλαδή, με τα χρήματα αυτά, θα μπορούσε να χαρίσει όλο το χρέος της Ελλάδας, εντούτοις δεν δέχεται ούτε καν συζήτηση για 1,5 δις ευρώ μέτρα!!! Όχι δηλαδή να δώσει 1,5 δις χρήμα, αλλά
να κάνει πίσω για 1,5 δις μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού.
Αυτό κάτι λέει, για να μην πω ότι φωνάζει δυνατά για τη συνέχεια. Ας προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα. Και τα χειρότερα δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από ένα φρικτό μνημόνιο από τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις