ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, ευτυχώς υπάρχουν Έλληνες!

Την φωτογραφία αυτή μετέδωσαν όλα τα κανάλια του πλανήτη, ακόμα και εκείνα των «φίλων και εταίρων» μας. Την είδαν όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από τους «αλληλέγγυους» προς την Ελλάδα ευρωπαίους ηγέτες. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Χατζηφωτιάδη, 77 ετών, που σωριάστηκε λόγω προβλημάτων υγείας έξω από μια τράπεζα έπειτα από τρείς αποτυχημένες προσπάθειες να εισπράξει τα 60 ευρώ από την σύνταξη της γυναίκας του.
Όμως την φωτογραφία αυτή την είδε και ένας συμπατριώτης μας από την Αυστραλία, ο κ. Τζέημς Κουφός, επιχειρηματίας, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook, ζήτησε να μάθει το ονοματεπώνυμο του συμπολίτη μας. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να
πληροφορηθεί τα στοιχεία του 77χρονου συνταξιούχου και αμέσως φρόντισε να του εξασφαλίσει 250 ευρώ μηνιαίως για ένα χρόνο και ακόμη περισσότερο, αν χρειαστεί.
Την φωτογραφία αυτή την έκαναν «λάβαρο» υπέρ του ΝΑΙ, τα βοθροκάναλα και οι «δημοσιογράφοι» τους, αλλά κομμάτια να γίνει αν τουλάχιστον φρόντιζαν να βοηθήσουν να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του συμπολίτη μας. 
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, ευτυχώς που υπάρχουν Έλληνες!
Πηγή LE FIGARO

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις