ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Κασιμάτης: Εθνικό έγκλημα το μνημόνιο

Στην ερώτηση βουλευτή : θεωρείτε Κύριε Κασιμάτη πως η γνωμοδότηση Πικραμένου (τότε επικεφαλής του ΣτΕ) σύμφωνα με την οποία «δικαιολογείται η παραβίαση της Χάρτας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, λόγω των υπέρμετρων αναγκών της Χώρας» δυνάμει την οποίας «βρήκε ως Συνταγματική» την υπαγωγή μας στο καθεστώς του «μνημονίου», η απάντηση Κασιμάτη ήταν ξεκάθαρη.
«Είναι παντελώς εσφαλμένη η αναφορά Πικραμένου μιας και, ΠΟΥΘΕΝΑ στην υφήλιο δεν υπάρχει σχετική αναφορά ή βιβλιογραφία ή έστω κάποια προσπάθεια στοιχειοθέτησης των
όσων προέταξε ως αιτίαση της υπαγωγής (ο Πικραμένος)». Συνέχισε δε επαναλαμβάνοντας : «ας μας πει έστω μια σχετική αναφορά στην Διεθνή βιβλιογραφία όπου να αναφέρεται -έστω ως σκέψη- κάτι συναφές».
 
Πατριώτες ό,τι ζούμε είναι ξεκάθαρα ένας διωγμός σε βάρος των κατοίκων τούτης της γωνιάς της Γης. Σε βάρος του Έθνους των Ελλήνων. Είναι ένα σύγχρονο ολοκαύτωμα μιας Φυλής όπου όμοιό της δεν υπάρχει πουθενά.
Και αυτό έχει όνομα και επώνυμο. Παπανδρέου ο δήμιος, Σαμαράς και Βενιζέλος οι αναπληρωτές.

Κάτι Καρατζαφέρηδες και Κουβέληδες δε, ή ακόμη και κάτι ποταμίσιοι (Γκλέτσος, Στ. Θεοδωράκης και Βασ. Λεβέντης) αποτελούν απλά τους νεκροπομπούς του Ελληνισμού όπου έχει το δικαίωμα (;;;;) ο κάθε διεθνής τοκογλύφος να ξεπουλάει τμήματα της Επικράτειας σε Τούρκους, Γερμανούς κλπ λες και, πολέμησαν τσάμπα στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο οι προπάτορες μας, λες και τσάμπα χύθηκε τόσο αίμα στους Βαλκανικούς, λες και ήταν αχρείαστη η επανάσταση του 1821 !
Γιώργος Θ. Κανελλάκης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις