ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Αλλος για δημοψήφισμα...

Σε σύντομο μήνυμά του έξω από το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στρητ, ο ηγέτης των Συντηρητικών και νικητής των βουλευτικών εκλογών στη Βρετανία, Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε ότι θα προχωρήσει με το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη στην ΕΕ.
«Είμαστε στα πρόθυρα του να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτή τη χώρα» είπε ο Κάμερον, μετά τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ, στο

Παλάτι του Μπάκινγχαμ.
Μπορούμε να κάνουμε τη Βρετανία ένα μέρος όπου η καλή ζωή θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα για όποιον προτίθεται να εργαστεί και να κάνει το σωστό, είπε.

Ο Κάμερον επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για δημιουργία τριών εκατομμυρίων θέσεων μαθητείας, για περισσότερη βοήθεια στον τομέα της φροντίδας των παιδιών, μειώσεις φόρων, χτίσιμο σπιτιών και δημιουργία εκατομμυρίων θέσεων εργασίας.

Αναφερόμενος στη Σκωτία δήλωσε ότι η διακυβέρνηση μιας χώρας σημαίνει να σέβεται κανείς τα διαφορετικά έθνη που έχουν δικές τους κυβερνήσεις και υποσχέθηκε ότι τα έθνη αυτά θα γίνουν πιο ισχυρά.

«Στη Σκωτία, το σχέδιό μας είναι να αναπτύξουμε την πιο δυνατή αποκεντρωμένη κυβέρνηση του κόσμου» είπε στη σκιά των 56 εδρών που κατέκτησε το σκωτσέζικο SNP.

Ως κυβέρνηση πλειοψηφίας θα έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όλες τις υποσχέσεις μας, δήλωσε ο Κάμερον.

ΤΟ ΒΗΜΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις