ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Παρακαλετό μ…., ξυνό γ….

Με αφορμή την συμμετοχή της Αυστραλίας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision, η Γερμανίδα παρουσιάστρια Barbara Schoeneberger είπε να κάνει ένα πολιτικό σχόλιο λέγοντας : «Μην σας κάνει εντύπωση που συμμετέχει για πρώτη φορά η Αυστραλία στη Eurovision που δεν ανήκει στην Ευρώπη, ούτε η Ελλάδα θα έπρεπε να ανήκει».
Τάδε έφη λοιπόν η γερμανίς Βαρβάρα και επειδή εμείς έχουμε καταλάβει το κόλπο της
Γερμανίας με τους εκβιασμούς, της απαντάμε ότι δεν παρακαλάμε να μείνουμε στην ευρωζώνη μιας και υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, άσε δε που όπως λέει και ο λαός  : Παρακαλετό μο….,  ξυνό γα….
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις