ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δεν κάθεται Ήσυχος και καλά κάνει

Την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να αναζητήσει σε όλο τον κόσμο στοιχεία για να ενισχύσει το αίτημά της για τις γερμανικές αποζημιώσεις αποκάλυψε ο Κώστας Ησυχος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας πραγματοποιεί από την Τρίτη επίσκεψη στη Ρωσία και όπως δήλωσε σε ρωσικά ΜΜΕ, σκοπεύει να αναζητήσει και στα ρωσικά αρχεία τυχόν στοιχεία για την γερμανική Κατοχή.
«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη
Μόσχα σκοπεύω να ρωτήσω τους Ρώσους συναδέλφους μου για την ύπαρξη στα αρχεία της Ρωσίας εγγράφων που σχετίζονται με την περίοδο της Κατοχής της Ελλάδας από τη φασιστική Γερμανία», είπε ο κ. Ησυχος και πρόσθεσε: «Οπως είναι γνωστό, η Ρωσία, μαζί με τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία και τη Γαλλία, ως νικητές απέκτησαν πρώτες πρόσβαση σε γερμανικά έγγραφα δίκην τροπαίου. Γι' αυτό, υπάρχει πιθανότητα ότι θα βρεθούν σε ρωσικά αρχεία σχετικά έγγραφα».
Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκεντρώσει παρόμοια στοιχεία σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να ενισχύσει με έγγραφες αποδείξεις τις απαιτήσεις της για την ανάγκη να καταβληθούν από τη Γερμανία πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις