ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Δεν κάθεται Ήσυχος και καλά κάνει

Την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να αναζητήσει σε όλο τον κόσμο στοιχεία για να ενισχύσει το αίτημά της για τις γερμανικές αποζημιώσεις αποκάλυψε ο Κώστας Ησυχος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας πραγματοποιεί από την Τρίτη επίσκεψη στη Ρωσία και όπως δήλωσε σε ρωσικά ΜΜΕ, σκοπεύει να αναζητήσει και στα ρωσικά αρχεία τυχόν στοιχεία για την γερμανική Κατοχή.
«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη
Μόσχα σκοπεύω να ρωτήσω τους Ρώσους συναδέλφους μου για την ύπαρξη στα αρχεία της Ρωσίας εγγράφων που σχετίζονται με την περίοδο της Κατοχής της Ελλάδας από τη φασιστική Γερμανία», είπε ο κ. Ησυχος και πρόσθεσε: «Οπως είναι γνωστό, η Ρωσία, μαζί με τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία και τη Γαλλία, ως νικητές απέκτησαν πρώτες πρόσβαση σε γερμανικά έγγραφα δίκην τροπαίου. Γι' αυτό, υπάρχει πιθανότητα ότι θα βρεθούν σε ρωσικά αρχεία σχετικά έγγραφα».
Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε, η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκεντρώσει παρόμοια στοιχεία σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να ενισχύσει με έγγραφες αποδείξεις τις απαιτήσεις της για την ανάγκη να καταβληθούν από τη Γερμανία πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις