ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

"Φύτρωσε" νησί στην θάλασσα!!

Μία μοναδική ανακάλυψη έκαναν  τρεις κάτοικοι από το Βασίλειο των Τόγνκα, που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας,  όταν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού βρέθηκαν μπροστά σε ένα νέο ανεξερεύνητο ηφαιστειογενές νησί.
Με ακτές που δεν ξεπερνούν το ένα μίλι, υπολογίζεται ότι το νησί δημιουργήθηκε δύο περίπου μήνες πριν, από έκρηξη υποθαλάσσιου
ηφαιστείου.
Αν και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να επισκεφθεί κανείς το νησί, οι ντόπιοι δεν πτοούνται και διασχίζουν ακόμα και την ηφαιστειακή επιφάνειά του που σύμφωνα με μαρτυρίες είναι ακόμα ζεστή και καλυμμένη από μάγμα. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, στο νησί έχει δημιουργηθεί και ένας κρατήρας- λίμνη που προσεγγίζουν τα θαλασσοπούλια για να γεννήσουν τα αυγά τους.

Το ηφαιστειογενές νησί δεν έχει λάβει κάποια επίσημη ονομασία και αναμένεται να διαβρωθεί από τον ωκεανό μέσα στους επόμενους μήνες. Μέχρι τότε όμως, θα αποτελεί σημείο έλξης για πολλούς τουρίστες.



 iefimerida

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις