ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Κωλοέλληνες

Ο ελληνόφωνος Γεωργιάδης, γνωστός και ως μπουμπούκος, αυτός που θα έφευγε από την Ελλάδα και θα έστελνε τα χρήματά του στο εξωτερικό αν κέρδιζε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, στις καθημερινές, γραφικές  τηλεοπτικές εμφανίσεις του, επαναλαμβάνει στερεότυπα και με έκδηλη αγωνία το ερώτημα αν θα πληρώσουμε τους δανειστές μας. 
Αχ, βρε μπουμπούκο αν είχες την ίδια αγωνία και ενδιαφέρον για το αν μπορούν
πέντε εκατομμύρια Έλληνες  να έχουν εξασφαλίσει το καθημερινό φαγητό τους, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όμως εσύ, είναι προφανές ότι ενδιαφέρεσαι μόνον για την εργοδοσία σου. Ακόμα και χθες, σε διέταξαν να πεις μια βλακεία και εσύ την ανέβασες στο τουίτερ. Γελάνε, ισχυρίζεσαι, στις Βρυξέλλες με τους «μυστικούς» εφοριακούς που προτείνει ο Βαρουφάκης. Καλά, δεν βρέθηκε κάποιος να σου πει για να μην γελοιοποιηθείς και πάλι, ότι το σύστημα αυτό εφαρμόζεται με επιτυχία και σε άλλες χώρες όπως λόγου χάρη στην Αμερική;;

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά πήρες στον λαιμό σου και τον εστιάτορα-δημοσιογράφο-βουλευτή, τον Θεοδωράκη τον άνω ποταμών που θεώρησε υποχρέωσή του για να ικανοποιήσει  τα αφεντικά του, να βγάλει σχετική ανακοίνωση.  
Πάντως, θλιβερέ Άδωνι, ο Χαρδούβελης άκουσε την συμβουλή σου, έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό και τώρα τον κυνηγάει η Δικαιοσύνη και οι πρώην υφιστάμενοί του στο ΣΔΟΕ.  
Αυτοί ήταν οι σωτήρες μας, η εταιρία του Σημίτη και οι θυγατρικές της. 
Αυτούς επιλέξαμε και καλά να πάθουμε. Κωλοέλληνες…
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις