ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Η λίστα Λαγκάρντ στο Ειδικό Δικαστήριο: Περιείχε 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου

Με την προβολή της περίφημης λίστας Λαγκάρντ συνεχίστηκε την Τρίτη η δίκη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο.
Για την προβολή του επίμαχου ηλεκτρονικού αρχείου έχει επιστρατευθεί η συνδρομή της πληροφορικής υπηρεσίας του Αρείου Πάγου, παρουσία του ειδικού πραγματογνώμονα της
ΕΛΑΣ Απόστολου Δελτσίδη.
Η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου ζήτησε να ανοιχτούν και να προβληθούν όλα τα αρχεία τα οποία διαπιστώθηκε κατά την εγκληματολογική έρευνα ότι ανοίχτηκαν από διάφορους χρήστες.
Ο πρώτος φάκελος που επεδείχθη στο δικαστήριο με την ονομασία GREECE περιείχε συνολικά 2.062 αρχεία.
Στις 30/9/2010 ανοίχτηκαν 24 αρχεία τα οποία παρουσιάστηκαν ένα-ένα στο δικαστήριο.
Ενα από τα αρχεία που ανοίχθηκαν ήταν στο όνομα Παπανδρέου. Η υπεράσπιση επισήμανε ότι συνολικά στη λίστα υπάρχουν 13 αρχεία με το όνομα Παπανδρέου, ενώ το βράδυ της 30ης Σεπτεμβρίου 2010 ανοίχθηκαν μόνο τρία αρχεία με το όνομα Παπανδρέου.
Επισημάνθηκε ακόμη ότι οι όροι που αναζητήθηκαν ήταν Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Κοζάνη και ζητήθηκε ο μάρτυρας να αναπαραστήσει τις αναζητήσεις.
Σε αναζήτηση με κριτήριο PAPACONSTANTIN εντοπίστηκαν δύο αρχεία.
Η υπεράσπιση επισήμανε ότι το πρώτο από αυτά δεν έχει ανοιχτεί την επίμαχη ημερομηνία. Στη συνέχεια η αναζήτηση έγινε με τον όρο PAPAKONSTANTIN και εντοπίστηκαν δύο αρχεία που αφορούν τα συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού.
Η υπεράσπιση επισήμανε ότι τα επίμαχα αρχεία δεν ανοίχτηκαν εκείνη τη νύχτα.
Με τον όρο KOZANI εντοπίστηκαν πέντε αρχεία για τα οποία επίσης επισημάνθηκε ότι δεν ανοίχτηκαν τη νύχτα που ο πρώην υπουργός φέρεται να παρέλαβε τη λίστα Λαγκάρντ.
Όταν η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να δει και τα ποσά από ορισμένους λογαριασμούς το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να εξετάσει αν αυτό μπορεί να γίνει σε δημόσια συνεδρίαση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις