ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Νέο χτύπημα της μοίρας στον Βενιζέλο

Το ένα σοκ μετά το άλλο δέχεται ο Βενιζέλος. Δεν του φτάνει που ο ΓΑΠ με το ποσοστό του τον διέλυσε, δεν του φτάνει που του ΄πήραν και το πολυτελές BMW για να του δώσουν ένα Σκόντα ήρθε και ένα ακόμη χτύπημα της μοίρας. Αυτό δεν ήταν άλλο από το νέο του γραφείο. «Τι τρύπα είναι τούτη;», αναφώνησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μόλις του το έδειξαν!  Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς όχι μόνο δεν πήρε το
γραφείο του Απόστολου Κακλαμάνη που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της Ολομέλειας, αλλά ένα πολύ μικρό εσωτερικό γραφείο.
Έστειλαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο παλιό γραφείο της Ολυμπιακής
Το γραφείο που παραχωρήθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο ήταν αυτό στο οποίο παλιά στεγαζόταν η Ολυμπιακή Αεροπορία, όταν ήταν ακόμα δημόσια. Εκεί πήγαιναν οι βουλευτές προκειμένου να κόψουν εισιτήρια για τα ταξίδια τους. Στη συνέχεια, και αφότου η Ολυμπιακή ιδιωτικοποιήθηκε, το γραφείο στέγαζε λογιστικές υπηρεσίες της Βουλής.
Αυτό που προκάλεσε κυρίως την οργή του κ. Βενιζέλου είναι πως πρόκειται για έναν στενό χώρο, εσωτερικά του κτιρίου, που δεν έχει ούτε ένα παράθυρο. Χωροταξικά του κτιρίου της Βουλής, βρίσκεται στο ισόγειο, δίπλα στις τουαλέτες και προφανώς δεν έχει καμία σχέση με το γραφείο που ήθελε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις