ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιάνη, μπούχτισα ήδη…

Το είδαμε κι' αυτό : Ο Γιάνης με σακκίδιο και ο Σταύρος χωρίς.
Δεν υπάρχει τηλεοπτική εκπομπή, από τις ενημερωτικές, τα κουτσομπολίστικα πάνελ έως τα δελτία ειδήσεων όπου ο Γιάνης Βαρουφάκης, να μην έχει την μερίδα του λέοντος σε προβολή. Έχουμε μάθει λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του εξ απαλών ονύχων, ακούμε σχόλια για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του,  την επαγγελματική διαδρομή του και βεβαίως για τις δραστηριότητές του ως υπουργού Οικονομικών.
Όμως, μέσα σε μια εβδομάδα, έγκωσα. Δεν γνωρίζω αν αυτή η υπερπροβολή είναι συμπτωματική ή σκοπούμενη αλλά
νομίζω ότι αν συνεχιστεί μάλλον βλάβη θα προκαλέσει στον νεόκοπο υπουργό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μετατραπεί σε Άδωνι Γεωργιάδη του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιας και το ‘φερε η κουβέντα, αλήθεια ο τηλεοπτικός θορυβοποιός γιατί βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα; Γιατί δεν έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό;; Όπως όλοι γνωρίζουμε στις εκλογές ανεδείχθη νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σχημάτισε κυβέρνηση εδώ και μια εβδομάδα. Ο Άδωνις όμως βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα…
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις