ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο ευτελισμός της Δημοκρατίας με ένα παράδειγμα

Εμείς ούτε Χρυσαυγίτες είμαστε, ούτε Ναζί, ούτε φασίστες, αλλά πιστεύουμε στη δημοκρατία! Οι εικόνα που βλέπετε με τον Ηλία Κασιδιάρη να μιλάει μέσα από τον Κορυδαλλό κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Εδώ δίνουν άδεια σε άλλους και άλλους, σε βουλευτές εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό δεν μπορούσαν να δώσουν μερικές μέρες άδεια για να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα;
Όλοι οι χασάπηδες και οι εγκληματίες έχουν
πάρει άδεια από τις φυλακές κατά καιρούς, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους πείραξαν; ΝΤΡΟΠΗ για την δημοκρατία μας!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη δύναμη που θα αλώσει το πολιτικό σύστημα και θα είναι η μοναδική πραγματική εθνική αντιπολίτευση. Κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής να δώσουν τον Αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή για την Νίκη και να διαφυλάξουν την λαϊκή ετυμηγορία ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.
Το σύστημα θα κάνει το παν για να ανακόψει την Χρυσή Αυγή, αλλά το βράδυ της Κυριακής θα ξεφτιλιστεί για ακόμη μια φορά, όταν ο πολιτικός κρατούμενος Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ, Μιχαλολιάκος θα λάβει από τα κελιά της Τιμής την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.” σχολιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.
Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.
http://www.makeleio.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις