ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Οι "φίλοι"

Τι τους έπιασε όλους αυτούς ταυτόχρονα και ξαφνικά; Δανειστές, οίκοι αξιολόγησης, τοκογλύφοι, όλοι έχουν τρελαθεί από αγωνία και ενδιαφέρον για το καλό των Ελλήνων.
Κάθε μέρα μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε.
Κάθε μέρα μας λένε ότι αν και δεν θέλουν να αναμειχθούν στα εσωτερικά μας, πρέπει εντούτοις στις επερχόμενες εκλογές να ψηφίσουμε τους "φίλους τους", όπως δήλωσε μόλις σήμερα και ο μεγάλος φιλέλλην
Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ.
Καταλαβαίνω την αγωνία τους για τα λεφτά τους αλλά δεν συμμερίζομαι την βουλιμική διάθεσή τους για τα λεφτά μας, για τον πλούτο μας. 
Καταλαβαίνω την αγωνία τους να έχουν στην κυβέρνηση φίλους τους αλλά δεν συμμερίζομαι την εκβιαστική διάθεσή τους να μας επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους.
Και για όσους δεν καταλαβαίνουν ας αναλογιστούν αν οι "φίλοι" των δανειστών που κυβερνούν την Ελλάδα, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και φίλοι του λαού.
Ζ.Π.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις