ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την χρήση μάσκας >>> βλέποντας εικόνες από όλο τον κόσμο >>> και τους πολίτες να φορούν σχεδόν παντού μάσκες >>> δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην πω >>> ότι δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο η μάσκα είναι αποτελεσματική ως μέσο προφύλαξης >>> σίγουρα όμως η υποχρεωτική χρήση της είναι η εκδίκηση του Ισλάμ απέναντι στον δυτικό κόσμο
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Οι "φίλοι"

Τι τους έπιασε όλους αυτούς ταυτόχρονα και ξαφνικά; Δανειστές, οίκοι αξιολόγησης, τοκογλύφοι, όλοι έχουν τρελαθεί από αγωνία και ενδιαφέρον για το καλό των Ελλήνων.
Κάθε μέρα μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε.
Κάθε μέρα μας λένε ότι αν και δεν θέλουν να αναμειχθούν στα εσωτερικά μας, πρέπει εντούτοις στις επερχόμενες εκλογές να ψηφίσουμε τους "φίλους τους", όπως δήλωσε μόλις σήμερα και ο μεγάλος φιλέλλην
Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ.
Καταλαβαίνω την αγωνία τους για τα λεφτά τους αλλά δεν συμμερίζομαι την βουλιμική διάθεσή τους για τα λεφτά μας, για τον πλούτο μας. 
Καταλαβαίνω την αγωνία τους να έχουν στην κυβέρνηση φίλους τους αλλά δεν συμμερίζομαι την εκβιαστική διάθεσή τους να μας επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους.
Και για όσους δεν καταλαβαίνουν ας αναλογιστούν αν οι "φίλοι" των δανειστών που κυβερνούν την Ελλάδα, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και φίλοι του λαού.
Ζ.Π.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις