ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Οι "φίλοι"

Τι τους έπιασε όλους αυτούς ταυτόχρονα και ξαφνικά; Δανειστές, οίκοι αξιολόγησης, τοκογλύφοι, όλοι έχουν τρελαθεί από αγωνία και ενδιαφέρον για το καλό των Ελλήνων.
Κάθε μέρα μας λένε τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε.
Κάθε μέρα μας λένε ότι αν και δεν θέλουν να αναμειχθούν στα εσωτερικά μας, πρέπει εντούτοις στις επερχόμενες εκλογές να ψηφίσουμε τους "φίλους τους", όπως δήλωσε μόλις σήμερα και ο μεγάλος φιλέλλην
Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ.
Καταλαβαίνω την αγωνία τους για τα λεφτά τους αλλά δεν συμμερίζομαι την βουλιμική διάθεσή τους για τα λεφτά μας, για τον πλούτο μας. 
Καταλαβαίνω την αγωνία τους να έχουν στην κυβέρνηση φίλους τους αλλά δεν συμμερίζομαι την εκβιαστική διάθεσή τους να μας επιβάλλουν τις απαιτήσεις τους.
Και για όσους δεν καταλαβαίνουν ας αναλογιστούν αν οι "φίλοι" των δανειστών που κυβερνούν την Ελλάδα, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και φίλοι του λαού.
Ζ.Π.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις