ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Θεέ μου, I'm shocked

Σε πολλά κανάλια, στις πάμπολλες εκπομπές «κωστοπουλικού» περιεχομένου που ταλαιπωρούν την νοημοσύνη αλλά και την αισθητική μου, προβλήθηκε κατά κόρον ο γάμος κάποιας διάσημης (;;;) τηλεπαρουσιάστριας, ονόματι Σίσσυς Φειδά, που έγινε που αλλού, στην Μύκονο. Τα «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, δηλώσεις, βίντεο και φωτογραφίες ήταν το δόλωμα που διαφήμιζαν τα τρέϊλερ των εκπομπών ώστε να προσελκύσουν τους θαμώνες, νοήμονες και μη, των τηλεοπτικών χαμαιτυπείων.
Κάθισα λοιπόν και εγώ μπροστά στον δέκτη της τηλεόρασης, έμπλεως  περιεργείας αλλά και διψασμένος για μάθηση προκειμένου να πληροφορηθώ ποια επιτέλους είναι η Σίσσυ Φειδά, που τόσα χρόνια η παρουσία της στα δημόσια, πολιτιστικά και τηλεοπτικά δρώμενα διέλαθε της προσοχής μου.
Η τηλεοπτική μεταφορά του γάμου Φειδά, διήρκεσε 20 λεπτά περίπου. Δέκα λεπτά ήταν αφιερωμένα στο ξεκατίνιασμα μάνας και κόρης για την μη παρουσία
της πρώτης στον γάμο. Εννέα λεπτά ήταν αφιερωμένα σε αψιμαχίες «δημοσιογράφων» και φωτογράφων με τους σωματοφύλακες (!!!) της Σίσσυς, οι οποίοι δεν επέτρεπαν την λήψη φωτογραφιών και βίντεο, ενώ παράλληλα κρατούσαν σε απόσταση ασφαλείας τους πολυπληθείς (;;;!!!) θαυμαστές της νυφούλας και μόλις ένα ολόκληρο λεπτό μπόρεσα να απολαύσω σε ένα μακρινό πλάνο την διάσημη τηλεπερσόνα Σίσσυ, να ανεβαίνει ασθμαίνουσα κάτι κατσάβραχα για να φτάσει στην εκκλησία όπου τελέσθηκε το μυστήριο από το οποίο όμως, δυστυχώς λόγω της απαγορεύσεως δεν υπήρχαν τηλεοπτικά πλάνα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι έφαγα την ώρα μου και δεν μπόρεσα να ανακαλέσω στην μνήμη μου και να συνδυάσω την διάσημη παρουσιάστρια Σίσσυ Φειδά με κάποια γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, αν και ταπεινά ομολογώ ότι οι γνώσεις μου στις εκπομπές και πρόσωπα «κωστοπουλικών» προτύπων είναι πεπερασμένες.
Πάντως μην νομίζετε ότι και στην πολιτική επικαιρότητα, οι «ενημερωτικές» εκπομπές διαφέρουν.
Απλώς αντικαταστήστε ονόματα, πρόσωπα και μέρη και θα έχετε μια ανάγλυφη εικόνα της πολιτικής πραγματικότητας όπως διαμορφώνεται εν όψει της προεδρικής εκλογής και των επερχομένων εκλογών.
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις