ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Γερμανική Ένωση, αμφιβάλλετε;;

Υποτίθεται πως ο Γιούνκερ είναι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΕ και μάλιστα για πρώτη φορά με απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου.
Ο Γιούνκερ λοιπόν σκέφτηκε να διαθέσει 100 δισεκατομμύρια ευρώ, από το σύνολο των 450 του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, ως εγγυήσεις για δάνεια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, προκειμένου να ενισχυθεί η ανάπτυξη στα διάφορα κράτη. Ο Σόϊμπλε όμως του διεμήνυσε, να το βγάλει αμέσως από το μυαλό του.
Ποιος λοιπόν είναι ανώτερος; Ο πρόεδρος της ΕΕ ή ο υπουργός οικονομικών της
Γερμανίας;
Έχουμε μια ΕΕ εντελώς, μα εντελώς για τα μπάζα ή για την ακρίβεια έχουμε μια επικίνδυνη γερμανική Ευρώπη. Έχουμε ολόκληρους ευρωπαϊκούς λαούς που εξαθλιώνονται σιγά σιγά για να αυξάνονται τα πλούτη της γερμανικής ελίτ.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις