ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το μωρό και ο σκύλος κοιμούνται ο ένας πάνω στον άλλον

Ο μικρός Τεό (το σκυλάκι) και ο τριών ετών, πλέον, Μπο (το παιδάκι) μας συστήθηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν η μητέρα του μωρού ανέβασε στο Ιντερνέτ φωτογραφίες από μια μοναδική και ιδιαίτερη φιλία: Του Τεό και το Μπο.
Η ιστορία αγάπης και... ύπνου, τότε, είχε λιώσει το Ιντερνετ, αφού οι εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes και ανάλογα σχόλια. Η Τζέσικα Σύμπα, η μητέρα του μικρού αγοριού δεν σταματά να αναρτά στο λογαριασμό στο Instagram που έχει δημιουργηθεί
αποκλειστικά για αυτό το σκοπό, φωτογραφίες των του Τεό και του Μπο παρέχοντας σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ιδιαίτερη αυτή φιλία.
Το σκυλάκι και ο Μπο, όπως αναγράφει και στις λεζάντες πολλών φωτογραφιών η μητέρα του παιδιού, μεγαλώνουν σαν δυο αδέλφια από διαφορετική... μητέρα.
Aυτό που είχε κάνει τότε εντύπωση ήταν ότι ο σκύλος και το αγοράκι κοιμούνταν όχι απλά σφιχταγκαλιασμένοι αλλά και ακριβώς στην ίδια στάση. Οπως φαίνεται από τις νεότερες αναρτήσεις, πάντως, παρότι και οι δυο τους έχουν μεγαλώσει, συνεχίζουν να κοιμούνται παρέα. Αν και μάλλον επειδή πλέον δεν βολεύονται, κοιμούνται ο ένας πάνω στον άλλον.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις