ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Αναζητείται "Plan B" για την σύλληψη του Σήφη

Διαβάσαμε ότι θα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας στο Ρέθυμνο,  για να βρεθούν νέοι τρόποι, με τους οποίους θα μπορούσε να "συλληφθεί" ο κροκόδειλος του Φράγματος Ποταμών, στο Αμάρι.
Στην ουσία αναζητείται "Plan B" για την σύλληψη του Σήφη, μιας και οι διάφορες παγίδες με τα νόστιμα δολώματα, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Μάλιστα
ζητήθηκε  η συνδρομή του γάλλου  Ολιβιέ Μπεχρά, ο οποίος ειδικεύεται στις συλλήψεις κροκοδείλων, αλλά εκείνος βρίσκεται σε αποστολή στις Ινδίες.

Προτείνω λοιπόν στους αρμοδίους, μιας και ο γάλλος κυνηγός κροκοδείλων δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόσκληση άμεσα, την πλέον απλή και εξόχως αποτελεσματική λύση.  Αρκεί να επιβληθεί στον "Σήφη" κάποιος (οποισδήποτε) φόρος, π.χ. κατοχής ρευστού (και τι άλλο από ρευστό είναι μια ολόκληρη λίμνη;).  Ως φοροφυγάς θα συλληφθεί αμέσως, - εκτός κι αν είναι από τους τυχερούς που φέρονται εγγεγραμμένοι στις γνωστές "λίστες"...
Υστερόγραφο: Υπάρχει βεβαίως πάντοτε και το απρόβλεπτο. Αν δηλαδή ο Σήφης, θελήσει να επισκεφθεί την λίμνη του Μαραθώνα και περάσει από το Μοναστηράκι για να αγοράσει ένα σακίδιο στο οποίο θα βάλει τα προσωπικά του είδη, τότε, η Αντικροκοδειλική, σε συνεργασία με την Αντιτρομοκρατική και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες είναι βέβαιο ότι θα εγγράψουν ακόμα μια σύλληψη στο ενεργητικό τους.
οπ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις