ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Το μνημόνιο και ο εφιάλτης θα τελειώσουν όταν τελειώσουν οι μνημονιακοί!

Το αντιμνημόνιο -κορυφαίο κοινωνικό και πολιτικό γεγονός- προέκυψε, από την εθνική ταπείνωση και ως λαϊκή καταγγελία της παράδοσης της Ελληνικής άρχουσας τάξης στους Γερμανούς και στην Ευρώπη.

Το αντιμνημόνιο συνέχισε σε αυτή την πρωταρχική μορφή που
γεννήθηκε να είναι κορυφαίο ζήτημα.  Μέχρι που η σκληρότητα των μέτρων και η απουσία επιφανών αντιμνημονιακών στα πρώην μεγάλα κόμματα,  θα βοηθήσει την αριστερά να αναλάβει την καθοδήγησή  του και να αρθρώσει λόγο, μιλώντας για μια άλλη Ευρώπη, μιλώντας και  για μια πιο επιλεκτική σχέση με την Ευρώπη.

Για τον μέσο Έλληνα το δίπολο μνημόνιο - αντιμνημόνιο συνεχίζει και θα  συνεχίζει για καιρό να αποτελεί το μέσο διαχωρισμού του χρεοκοπημένου παλιού και ενός περιπετειώδους και αδιαμόρφωτου νέου.

Παράλληλα όλοι οι εκβιασμοί που δεχτήκαμε ανατριχιάζουν και στοιχειώνουν για πάντα το μυαλό και τις ζωές μας, κάνοντας δεδομένο πως το μνημόνιο θα τελειώσει και δεν θα ξανάρθει πότε όταν τελειώσουν οι μνημονιακοί.
thestival.gr
http://papaioannou-giannis.net/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις