ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Ο Σαμαράς, η τουρίστρια και το παγωτό...

SA 1 Μια... απίστευτη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς πήγαινε από τη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου με τα πόδια, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.
Καθώς περπατούσε επί της Βασιλίσσης Σοφίας, ο Σαμράς αρχισε να χαιρετά αρκετούς πολίτες που εκείνη την ώρα κατέβαιναν την οδό. Είχε όμως μια αναπάντεχη συνάντηση με μια τουρίστρια η οποία στεκόταν στην άκρη του πεζοδρομίου με ένα χάρτη στα χέρια.
Ο κ. Σαμαράς με την τουρίστρια ήρθαν τετ α τετ και ο πρωθυπουργός της έπιασε τη συζήτηση ρωτώντας την από που είναι.

«Μένω στην Αυστραλία, αλλά είμαι Ελληνίδα τρίτης γενιάς. Εχω καταγωγή από το Καστελόριζο», του απάντησε η τουρίστρια  η
οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια αγνοούσε με ποιον συνομιλούσε.
Η Ελληνοαυστραλέζα, απορρημένη, προφανώς, από το γεγονός ότι ο συνομιλητής της συνοδευόταν από άνδρες ασφαλείας άρχισε να τον ρωτά... «Ποιος είστε;».
«Είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας», της απάντησε ο κ. Σαμαράς με την τουρίστρια να ξεσπά σε γέλια, επιφωνήματα και να παίρνει αγκαλιά τον πρωθυπουργό.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς πολίτες μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Γκούμας ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής.
SA 3
Στο τέλος, αφού χαλάρωσε, σταμάτησε σε ένα περίπτερο και πήρε κι ένα παγωτό ξυλάκι παρακαλώ... Πηγή: Φωτογραφίες απο intimenews.gr 
http://www.newsbomb.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις