ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Όπισθεν ολοταχώς ο Βαγγέλης

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Η απόλυτη κωλοτούμπα από τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Αφού μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τον πολιτικό του εκβιασμό, επιπέδου Κασιδιάρη, «ή ψηφίζετε Ελιά ή αποχωρούμε από την κυβέρνηση» (δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του και ο ίδιος ο Βενιζέλος) τώρα μας κάνει να γελάμε με το παιδαριώδες «μα εγώ δεν είπα ότι φεύγουμε από την κυβέρνηση».
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, που
λέγανε και οι πρόγονοί μας. Και είναι κρίμα για τον Βενιζέλο, έναν από τους πιο ευφυείς πολιτικούς μας να κάνει μαζεμένες δύο «πατάτες» μέσα σε λίγες μέρες.

Ξεκίνησε από την αγωνία του για την τύχη της Ελιάς και τη δική του, καθώς τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι παραπατάει πολιτικά αυτή η μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ. Και με ένα σχεδόν εμετικό πολιτικό αμοραλισμό, ο Βαγγέλης Βενιζέλος προχώρησε στο γνωστό «ή μας ψηφίζετε ή σας ρίχνουμε στο χάος αποσύροντας την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση». Δεν τα είπε έτσι ακριβώς, αλλά αυτό εννοούσε.
Και βέβαια προκάλεσε σάλο και μέσα στο ΠΑΣΟΚ (και ας τα κουκουλώνουν οι συνεργάτες του για να μη βγει προς τα έξω αυτή η εσωτερική σύρραξη), αλλά προκάλεσε και μια αναγούλα γενικότερα στους Έλληνες ψηφοφόρους, που ένιωσαν να εκβιάζονται.
Τρόμαξε από τις αντιδράσεις ο «Μπένι» και τώρα κάνει πίσω πανικόβλητος. Γιατί μόνο πανικό δείχνει η ανόητη εξήγηση-κωλοτούμπα, «μα εγώ δεν μίλησα για αποχώρηση από την κυβέρνηση».
Καλά μωρέ, πλάκα μας έκανε προχτές που έλεγε «ή ψηφίζετε Ελιά ή σταματάμε να στηρίζουμε την κυβέρνηση». Μία κουβέντα παραπάνω είπε, για καλαμπούρι.
Και εμείς κάναμε κάτι γέλια. Μα κάτι γέλια...

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις