ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Ο φιλοϊσλαμιστής δήμαρχος Καμίνης

Ένα από τα φιλόδοξα σχέδια του νυν δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη είναι να γεμίσει την πρωτεύουσα της χώρας με τζαμιά! Το αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όπου δήλωσε: «Έχουμε αυτή τη στιγμή, νομίμως στην Ελλάδα, ανθρώπους μουσουλμανικού θρησκεύματος. Έχουμε τη στοιχειώδη υποχρέωση -γιατί είμαστε ευρωπαϊκή χώρα-, με βάση τη θρησκευτική ελευθερία, να τους εξασφαλίσουμε κάποιους
χώρους λατρείας. Φτιάχνουμε τώρα ένα τζαμί στον Βοτανικό, που στην καλύτερη περίπτωση θα μπορεί να στεγάσει 300 άτομα. Θέλουν κάθε Κυριακή (δεν ξέρω πότε θα πηγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα) να πηγαίνουν χιλιάδες άνθρωποι εκεί πέρα ή θα πρέπει να κάνουμε σε κάποιες περιοχές της Αθήνας αδειοδοτημένα μικρά τζαμιά;»
Ο άνθρωπος αυτός είναι σίγουρα αδαής και...
διά τούτο τρομερά επικίνδυνος για τους δημότες. Χειρίζεται ζήτημα το οποίο αγνοεί. Αφενός ταυτίζει την «ευρωπαϊκότητα» με τον εξισλαμισμό όλων των χωρών της γηραιάς ηπείρου και αφετέρου έχει την εντύπωση ότι η ημέρα συνάθροισης στα ισλαμικά τεμένη είναι η... Κυριακή.
Επιδιώκει να γεμίσει την ιερή πόλη των Αθηνών με ισλαμικά τεμένη λες και δεν βλέπει την έφοδο του Ισλάμ σε Ευρώπη, Βόρειο Αφρική, Ασία και Μέση Ανατολή.
Με πρόσχημα το δυτικό «σαβουάρ βιβρ», ο κ. Καμίνης σχεδιάζει την εξάπλωση της ημισελήνου στην Αθήνα, υποκρινόμενος ότι δεν έχει ακούσει τον θόρυβο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη από την επικείμενη ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών, ενώ η Τουρκία εμπαίζει τον Ελληνισμό μη χορηγώντας άδεια λειτουργίας στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης.
Τέλος, στον ανυποχώρητα νεοταξίτη δήμαρχο που καμώνεται πως δεν είναι ενήμερος για την επικινδυνότητα της εξάπλωσης του ισλαμισμού, ας του υποδείξει κάποιος αυτό που έγραψε χθες η εφημερίδα μας: Στη Βρετανία «μουσουλμάνοι καταδίδουν τους γιους τους» για να μην πάρουν μέρος ως τζιχαντιστές (μαχητές του «ιερού πολέμου») στον πόλεμο της Συρίας.
Αν αληθώς τα αγνοεί όλα τούτα ο κ. Καμίνης, θα τον ενημερώσουν σχετικά οι Αθηναίοι εκλογείς. Πολύ σύντομα...
http://adiavroxoi.blogspot.gr

1 Σχόλια:

anton karanik είπε...

Επιδιώκει να γεμίσει την ιερή πόλη των Αθηνών με ισλαμικά τεμένη λες και δεν βλέπει την έφοδο του Ισλάμ σε Ευρώπη, Βόρειο Αφρική, Ασία και Μέση Ανατολή.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις