ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία σε βάρος του Ευ. Βενιζέλου για κατασκοπεία

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του για «κατασκοπεία και παραβίαση μυστικών του κράτους».
Τη μήνυση κατά του κ. Βενιζέλου έχει καταθέσει ο Δημήτριος Αντωνίου, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού ότι διατηρεί στο σπίτι του ψηφιακό αντίγραφο των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία του στο υπουργείο Αμύνης.
Το έγγραφο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου,
συνοδευόμενο με την ποινική δικογραφία και το αντίστοιχο έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, διαβιβάζεται στη Βουλή με τις διατάξεις περί ποινικής ευθύνης υπουργών (ν.3126/2003).
http://www.eklogika.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις