ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Ντιμπέιτ με τους υποψήφιους για την Κομισιόν ζητά ο Τσίπρας

Απευθείας αντιπαράθεση με τους ανθυποψηφίους του για την Κομισιόν ζητά ο Αλ. Τσίπρας ο οποίος συνεχίζει την ευρωπαϊκή του εκστρατεία ως επικεφαλής της Αριστεράς.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται σήμερα στο Δουβλίνο, αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση κατά της μνημονιακής πολιτικής στρέφοντας τα πυρά του τόσο κατά της ελληνικής κυβέρνησης όσο και κατά των Ευρωπαίων.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα
τονίσει για μια ακόμη φορά πως «δεν υπάρχει success story από τα μνημόνια, ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ιρλανδία».
Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά και την επιλογή του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αναμένεται να επιμείνει στην διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων όλων των κομμάτων.
Μεταξύ, δηλαδή, του ιδίου, του Ζ.Κ. Γιούνκερ, του Μάρτιν Σουλτς, του Γκι Φέρχοστατ και του υποψηφίου των Οικολόγων Πράσινων.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα θα περιοδεύσει σε κρίσιμες για τις εκλογικές αναμετρήσεις επαρχίες της χώρας, ώστε να πολιτικοποιήσει, πέραν των ευρωεκλογών και τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Παράλληλα ο κ. Τσίπρας έχει σχεδιάσει μία σειρά ταξιδιών σε ευρωπαϊκές χώρες όπου θα αναπτύξει όχι μόνο τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
http://www.newsbomb.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις