ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Αποκλειστικό : Παρά λίγο να μην γίνουν εκλογές τον Μάϊο....

Προσέξτε τώρα τι έχει συμβεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 
Εκεί  λοιπόν, στο υπουργείο, δεν ήξεραν ότι θα γίνουν εκλογές σε δύο μήνες, για την τοπική αυτοδιοίκηση, ούτε ο υπουργός, ούτε η υφυπουργός, ούτε οι γενικοί διευθυντές, ούτε οι τμηματάρχες, ούτε οι υπάλληλοι. Το ότι θα γίνουν εκλογές τον Μάϊο το ήξερε μόνον ο  καφετζής στον ημιόροφο και πριν δέκα ημέρες όταν πήγε τον πρωινό καφέ στον υπουργό, έτσι για να πιάσει κουβέντα μαζί του, είπε αδιάφορα :
-«τι θα γίνει στις εκλογές κ. Κυριάκο;;;»
Ο υπουργός χλώμιασε και τον ρώτησε : -«ποιες εκλογές;;;»
-«μα τον Μάϊο δεν έχει αποφασιστεί ότι θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές κ. υπουργέ;;;»
Ο υπουργός ξαναχλώμιασε, άνοιξε διάπλατα τα μάτια του και είπε:
-«αμάν τι έπαθα, το είχα ξεχάσει»
Έτσι, σήκωσε αμέσως το τηλέφωνο και έδωσε τις σχετικές εντολές - οδηγίες για την προετοιμασία των εκλογών και την εκτύπωση των ψηφοδελτίων.
Ίσως θα νομίζετε ότι  πρόκειται περί αστείου. Όμως αυτή είναι η ωμή και πικρή αλήθεια, που αποτυπώνεται μάλιστα και σε απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Γράφει λοιπόν η απόφαση : «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους των διακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ (240.000 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του Εθνικού Τυπογραφείου, Ειδικός Φορέας 05/170 Κ.Α.Ε. 1111 οικ. έτος 2014 για εκτυπωτικές εργασίες των Δημοτικών περιφερειακών εκλογών του 2014 από την εταιρεία «A&G PAPER ΑΒΕΕ» με Α.ΦΜ 094499200 και έπεται συμπληρωματική ανάληψη.
Η ανωτέρω πίστωση θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Εθνικού Τυπογραφείου, λόγω της έκτακτης και άμεσης ανάγκης για την διενέργεια των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών,…»
Δηλαδή η διενέργεια των εκλογών ήταν απρόβλεπτο και έκτακτο γεγονός, και η ανάγκη για την προετοιμασία τους είναι άμεση.
Πάλι καλά πάντως που βρέθηκε ο ευλογημένος ο καφετζής και θύμισε στον υπουργό τις εκλογές, όλα τακτοποιήθηκαν και τον Μάϊο θα υπάρχουν ψηφοδέλτια και θα ψηφίσουμε.
Τώρα ίσως κάποιος, με διεστραμμένο μυαλό, να σκεφθεί ότι όλα αυτά έγιναν σκοπίμως την τελευταία στιγμή για να δικαιολογηθεί, όπως απαιτεί ο νόμος, το επείγον και απρόβλεπτο του πράγματος, δηλαδή των εκλογών, ώστε γίνει  απ’ ευθείας ανάθεση σε κάποια εταιρεία για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων, μιας και τα ποσά είναι σημαντικά. 
Εγώ πάντως θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδίας τον καφετζή του ημιορόφου που έβγαλε ασπροπρόσωπους την πολιτική ηγεσία και τους υπαλλήλους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης…
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις