ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ποιοι ξένοι παράγοντες χρηματοδοτούν το Ποτάμι;

Oμολογία που σοκάρει: Ο Νίκος Δήμου έριξε τη... βόμβα και ο Σταύρος Θεοδωράκης οφείλει να μιλήσει με ανοικτά χαρτιά στους υποψήφιους ψηφοφόρους του.
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συγγραφέα Νίκου Δήμου, συνοδοιπόρου του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι ξένοι παράγοντες ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν το «Ποτάμι», χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Δήμου είπε: «Θα σας
πω και ένα μυστικό, έχουμε ήδη την στήριξη ξένων παραγόντων που μας λένε προχωρήστε και εμείς θα χρηματοδοτήσουμε αυτή την προσπάθεια».
Η δήλωσή του αυτή έσκασε σαν βόμβα και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αφού δημιουργούνται μια σειρά από ερωτήματα στα οποία οφείλει να απαντήσει ο δημοσιογράφος κ. Σταύρος Θεοδωράκης.
Με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες για το ποιοι πολιτικο-οικονομικοί παράγοντες και ποια εκδοτικά συμφέροντα στηρίζουν την πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη, ο δημοσιογράφος του Ποταμιού οφείλει με ξεκάθαρο τρόπο να απαντήσει ενώπιον του ελληνικού λαού:
-Για ποιον λόγο ξένοι παράγοντες να θέλουν διακαώς να ενισχύσουν ένα τόσο νέο πολιτικό σχηματισμό, χωρίς στελέχη, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς ιδεολογία, χωρίς δομή;
-Ποιοι είναι αυτοί οι ξένοι παράγοντες;
Τα ερωτήματα αυτά φουντώνουν ακόμα περισσότερο διότι ο κ. Δήμου πριν από λίγες μέρες έριξε και μια ακόμα βόμβα εκφράζοντας την άποψη ότι τα Σκόπια μπορούν να ονομάζονται όπως θέλουν, ακόμα και Μακεδονία. Ο κ. Δήμου αφού διευκρίνισε ότι είναι προσωπική του άποψη αυτό, άφησε υπονοούμενα ότι κάποια στιγμή μπορεί να είναι και άποψη του κόμματος.
http://www.newsbomb.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις