ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Το "πάρτυ" στο Κίεβο τελείωσε και ήρθε ο λογαριασμός από το ΔΝΤ

Τέλειωσε η φιέστα των φιλοευρωπαϊκών διαδηλώσεων με τους 100 νεκρούς που η φιλοευρωπαϊκή αντιπολίτευση δολοφόνησε με την βοήθεια των ελευθέρων σκοπευτών που προσέλαβε. Τα φώτα έσβησαν, ο αμερικανογερμανικός άξονας αρχίζει τώρα τα γνωστά: "ναι μεν, αλλά." και στέλνει σε πρώτη φάση τον λογαριασμό της φιέστας μέσω του ΔΝΤ. 
Διαβάστε την δήλωση του διευθυντή της
διεύθυνσης του ΔΝΤ για την Ευρώπη, Ρεζά Μογαντάμ, ο οποίος επέστρεψε από το Κίεβο όπου συναντήθηκε με τον μεταβατικό πρωθυπουργό της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ: «Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την αποφασιστικότητα των αρχών, την αίσθηση ευθύνης τους και τη δέσμευσή τους σε ένα πρόγραμμα οικονομικών μεταρρυθμίσεων και στη διαφάνεια».
 Μια αποστολή εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ βρίσκεται στην Ουκρανία από την Τρίτη και αναμένεται να παραμείνει στη χώρα ως τις 14 Μαρτίου, προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση της οικονομίας της χώρας και να καθορίσει τις βάσεις για ένα μελλοντικό πρόγραμμα βοήθειας το οποίο έχει ζητήσει η χώρα.
Η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία διορίστηκε μετά την αποπομπή του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς στις 27 Φεβρουαρίου, ζήτησε αμέσως την οικονομική βοήθεια του ΔΝΤ εκτιμώντας ότι οι ανάγκες της χώρας ανέρχονται σε τουλάχιστον «15 δισεκατομμύρια δολάρια».
«Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να βοηθήσει τον ουκρανικό λαό και να υποστηρίξει το οικονομικό πρόγραμμα των αρχών προκειμένου να επιστρέψει η Ουκρανία στον δρόμο της σωστής οικονομικής διακυβέρνησης», διαβεβαίωσε ο Μογαντάμ αποφεύγοντας να αναφερθεί στο ποσό της βοήθειας που χρειάζεται η χώρα, ενώ περιορίστηκε να πει ότι η αποστολή σημειώνει «προόδους».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις