ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Ιδού η επιβεβαίωση της συνεργασίας του Αντωνίου με ... ζόμπι

Σκανδαλίδης: «Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε πέθανε»
«Έχω κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ από παλιά, από τότε που άρχισα να το λέω καθεστωτικό κόμμα. Είχε μετατραπεί – και το πλήρωσε ακριβά – σε πραγματικό καθεστώς στην Ελλάδα, διότι κυβερνούσε πολλά χρόνια και είχε πολλά στελέχη, τα οποία, από τότε που έφυγε η ιδεολογία από το προσκήνιο και μπήκαν θέματα διαχείρισης εξουσίας, έφτασε σε αυτό το επίπεδο. Τώρα, τι
κάνει το ΠΑΣΟΚ; Δανείζει στελέχη. Όλα τα κόμματα έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ!» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Σκανδαλίδης σε δηλώσεις του ραδιοσταθμό Βήμα FM, υπογραμμίζοντας ότι «ο χώρος δεν πέθανε, πέθανε το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε». Σχολιάζοντας την κίνηση των «58» και την κεντροαριστερά, ο πρώην υπουργός είπε: «Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε καλά. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ το αντιμετώπισε σωστά το εγχείρημα αυτό. Επαναλαμβάνω πού ήταν η αδυναμία, διότι πραγματικά, από υπαρκτές δυνάμεις, για να συνασπίσει τον ευρύτερο δυνατό χώρο, έπρεπε να είναι και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ μέσα σ’ αυτήν την υπόθεση. Και η αποκλειστική ευθύνη αφορά ασφαλώς τη ΔΗΜΑΡ και όχι το ΠΑΣΟΚ που έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει».
Αναφορικά με το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, για τον κ. Σκανδαλίδη κινήθηκε στο «μονοπάτι» του Ευάγγελου Βενιζέλου συμπληρώνοντας ότι «είναι περισσότερο ένα ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής». Και συμπλήρωσε: «Δεν έχεις να προτείνεις τον εαυτό σου για να σώσεις τη χώρα, αν δεν έχεις τι να πεις ποιο είναι το επόμενο βήμα και να εμπνεύσεις τον κόσμο γι’ αυτό που πρέπει να έρθει. Όχι γι’ αυτό που ο κόσμος το έχει χάσει και νοσταλγεί, όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόν τον καιρό, που είναι ένα κακό όνειρο για την πλειοψηφία του λαού, πρέπει να προτείνεις. Και αν δεν λένε τίποτα, είναι προϊόντα της κρίσης και θα επιβιώνουν όσο θα επιβιώνει η κρίση».
Επίσης ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε και για το Μνημόνιο τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία για το τι θα γίνει μετά το Μνημόνιο, πρέπει να υπάρξουν εκλογές ακόμη και πριν τις ευρωεκλογές.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις