ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

1,39 € την ημέρα στους ιθαγενείς για να λησμονήσουν τη ληστεία και το βιασμό τους!

Γράφει ο Μάγια
Ας μη γελιόμαστε. Το πρόβλημα δεν συνιστούν οι καθ΄ έξιν πολιτικές απατεωνιές του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος εξουσίας που εξόντωσε την κοινωνία και μετέτρεψε τη χώρα σε αποικία χρέους. Ο ιθαγενείς στους οποίους απευθύνονται είναι το δυσεπίλυτο πρόβλημα, επειδή είναι ικανοί για 500 ευρό να σβήσουν με μια
μονοκοντυλιά τη ληστεία και το βιασμό τους.
Το καθεστώς θριαμβολογεί πάνω στα πτώματα εκατομμυρίων Ελλήνων που η μνημονιακή
πολιτική καταδίκασε σε εξαθλίωση. Μόνο σημαιάκια της ΝΔ δεν έβγαλαν οι μνημονιακοί γκεμπελίσκοι στα τηλεοπτικά παράθυρα. Πάρε κόσμε …500 ευρώ η ψήφος στη ΝΔ! Χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς!
«Η κυβέρνηση εκτέλεσε το έργο της», είπε ο πρωθυπουργός, εννοώντας, μάλλον, την κοινωνία, ενώ δεν ένοιωσε την ανάγκη να δικαιολογηθεί που συνελήφθη και πάλι ψευδόμενος, αφού μεταξύ του 70% του αιματοβαμμένου πλεονάσματος, που είχε δεσμευθεί και του 17% που τελικά θα διανείμει (;) υπάρχει τεράστια διαφορά.
Η μόνη αλήθεια που είπε ο Σαμαράς ήταν, πως η κυβέρνηση τήρησε τις υποσχέσεις της. Αλλά τις τήρησε, μονομερώς, υπακούοντας πειθήνια στις εντολές της Τρόικας.
Το πακέτο της συμφωνίας είναι επώδυνο, όπως θα αποδειχτεί μόλις δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενό του. Τα μεγάλα «αγκάθια», η νέα έφοδος στην κοινωνία μετατέθηκε για μετά τις ευρωεκλογές καθώς οι δανειστές προσέφεραν την δέουσα πίστωση χρόνου στους «ευσεβάστως και γονυπετείς ικέτες της μεγαθυμίας και ευσπλαχνίας» τους.

Σαμαράς και Βενιζέλος ελπίζουν ότι, με τα ψίχουλα των 1,39 ευρό την ημέρα στους απελπισμένους -που πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους ή να νοσηλευτούν, αφού η πλειονότητα δεν έχει την παραμικρή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη- θα αποφύγουν τη συντριβή στις κάλπες.
Την επόμενη εβδομάδα η συμφωνία θα πάρει τη μορφή νομοσχέδιου. Και αναγκαστικά θα αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές της που κρατούνται μυστικές για να μην αλλοιωθεί το επικοινωνιακό περιτύλιγμα της «φιλανθρωπίας».
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους κυβερνητικούς βουλευτές. Θα υποκύψουν εκ νέου στον εκβιασμό, ή θα τολμήσουν να πουν, ως εδώ και μη παρέκει, στέλνοντας στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τους εντολοδόχους της διεθνούς τοκογλυφίας;
Πάντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι, οι βουλευτές δε θέλουν πρόωρες εκλογές γιατί φοβούνται, πως αυτομάτως θα λήξει και η …σταδιοδρομία τους, τουλάχιστον των περισσοτέρων. Μεταξύ αυτών κι εκείνοι που δεν ξέρουν να κάνουν άλλη δουλειά, οι επαγγελματίες πολιτικοί. Αυτό θα εκμεταλλευτεί και πάλι η κυβέρνηση…

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις