ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΜΚΟ: Σώστε τα ντόντο!*

*Αυτό το πτηνό είχε νόστιμο κρέας και δεν φοβόταν τους ανθρώπους. Γι' αυτό υπάρχει πλέον μόνο στα βιβλία....
Φίλε αναγνώστη. Είσαι άνεργος; Δεν έχεις να φας; Μην απελπίζεσαι! Φτιάξε μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση και άρπα κυβερνητικό χρήμα.
Πάλι γράφανε οι κακόπιστες φυλλάδες ότι η Οικονομική Αστυνομία «ψαχουλεύει» διάφορες ΜΚΟ για «πάρτι εκατομμυρίων», το οποίο γινόταν επί χρόνια (χωρίς να μας έχει καλέσει κανείς – γεγονός θλιβερό μια και τέτοια πάρτι δεν είναι να τα χάνεις). Η στήλη αδυνατεί να
πιστέψει τους υπαινιγμούς και τα σχόλια που γίνονται σε βάρος αλτρουιστών συμπολιτών μας που παλεύουν νυχθημερόν να σώσουν τους τυρκουάζ πτεροδάκτυλους, τους ροζ τυραννόσαυρους και τις διοπτροφόρες μέλισσες από βέβαιο αφανισμό. Και να ήταν μόνο η σωτηρία πολύτιμων ειδών από εξαφάνιση, πάει κι έρχεται. Είναι και τα παράπλευρα κέρδη που θα
αποχαιρετήσει η κοινωνία αν η Οικονομική Αστυνομία «ψαχουλέψει» πέραν του δέοντως. Δίχως τις ΜΚΟ δεν θα βλέπαμε τόσες ψυχοπονιάρικες διαφημίσεις που ζητούν χρήματα και οι οποίες προβάλλονται δωρεάν(!) στα ΜΜΕ με ντιρεκτίβα του ΕΣΡ. Χωρίς τις ΜΚΟ δεν θα υπήρχαν πυλώνες στήριξης της πολιτικής του ΓΑΠ, που έσωσε την Ελλάδα από τον  αφόρητο λαό της και την αχρείαστη περιουσία της. Άνευ ΜΚΟ θα μας περίσσευαν πολλά χρήματα και θα τα δίναμε στους συνταξιούχους!

Εξαφανιζόλ

Ποιο είναι το κακό με τους συνταξιούχους; Κανένα – αν εξαιρέσεις ότι επιμένουν να ζουν και να λαμβάνουν σύνταξη από το κράτος. Αν λιμοκτονούσαν όπως έπρεπε (δηλαδή απόλυτα) θα συναντούσαν τάχιστα τον Κύριο. Οι νεκροί, ως γνωστόν, δεν χρειάζονται χρήματα. Μόνο μακαρισμούς. Έτσι, αν τίναζαν τα πέταλα οι απόμαχοι της ζωής δεν θα επιβάρυναν τον προϋπολογισμό, ο οποίος είναι απολύτως χρήσιμος για να χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ και να διασφαλίζει μπόλικα τετραγωνικά για τις βιλάρες που έχουν χτίσει μερικοί επιτήδειοι ανθρωπιστές.
Επειδή η λασπολογία των μοχθηρών εφημερίδων και των λαϊκιστών δημοσιογράφων δεν θα περάσει, από εδώ ανακοινώνεται η σύσταση της οικολογικής οργάνωσης «Σώστε τα ντόντο», η οποία θα είναι Μη Κυβερνητική και για τα λειτουργικά τους έξοδα θα απαιτούνται μόλις 3.000.000 ευρώ (μηνιαίως), που θα καταβάλλει το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως – ένεκα του μεγίστου προβλήματος της λαθροθηρίας αυτών των συμπαθών πτηνών.
Όσοι πιστοί προσέλθετε και μην πιστεύετε τους ορνιθολόγους που ισχυρίζονται ότι το ντόντο «έχει ήδη εξαφανιστεί από τα μέσα του 17ου αιώνα».
http://adiavroxoi.blogspot.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις