ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Α. Γεωργιάδης: Ήξερα ότι τα μνημόνια είναι καταστροφή

Μετά από αυτό θα τον ψηφίσετε;;;
Τόσο καιρό διαλαλεί ότι είναι ο μνημονιακότερος όλων των υπουργών, ότι η τρόικα δεν θέλει να του κλέψει τη δόξα των μεταρρυθμίσεων, δικαιολογεί κάθε διαλυτική του παρέμβαση στη δημόσια υγείας λέγοντας ότι έπρεπε ούτως ή άλλως να γίνει χωρίς να το ζητήσουν οι δανειστές, γιατί είναι «για το
καλό» των πολιτών.
Τα παραδείγματα που ο κ. Α. Γεωργιάδης δίνει διαπιστευτήρια υποταγής στην τρόικα είναι αμέτρητα. Μία όμως από τις αμέτρητες φορές που «λέει και ξελέει», τον εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια του ελληνικού λαού.
Ερωτώμενος σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή, ποιο είναι το ψέμα που αναγκάστηκε να πει στην πολιτική, αφήνει τους πάντες σύξυλους με την απάντησή του:
«Τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινα πολύ πιο αισιόδοξος από ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου. Δηλαδή έλεγα, θα τα καταφέρουμε, μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα, ενώ ξέραμε όλοι ότι ήταν η καταστροφή».
Με λίγα λόγια, ο κ. Γεωργιάδης ομολογεί ότι τα μνημόνια ήταν καταστροφή, άρα καταστροφική είναι και η πολιτική που υλοποιήθηκε από τη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις με βάση τις δεσμεύσεις που είχαν θέσει οι δανειστές.
Επομένως, και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης υλοποιεί μια καταστροφική πολιτική για τη δημόσια υγεία, τις σκληρές συνέπειες της οποίας βιώνουν καθημερινά με το χειρότερο τρόπο χιλιάδες Έλληνες που χρίζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ή νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία.
Το ψέμα του, ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να δικαιολογήσει σήμερα μέσω Twitter, όταν δέχτηκα την επίθεση των χρηστών: «Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία».

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ.ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ''ΝΑΙΤΗΣ''Η ΚΑΙ''ΤΕΚΤΩΝ''ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΝΩΡΙΖΩ''ΤΕΚΤΟΝΕΣ''ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις