ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

«Προσπαθούμε να κάνουμε την Ευρώπη πιο ελκυστική για τους μετανάστες που θα χρειαστούμε στο μέλλον»

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;;;
Διαβάστε και θα καταλάβετε...
---------------------------
Εντυπωσιακή αύξηση των παράνομων διελεύσεων δείχνουν τα αριθμητικά στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η FRONTEX για το 2013 και παρουσιάστηκαν σήμερα στη Βουλή από τον εκτελεστικό διευθυντή του Οργανισμού Ίλκα Λαϊτίνεν.
Η παρουσίαση των στοιχείων έγινε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των Προέδρων των Επιτρόπων Δικαιοσύνης και Εσωτερικών
Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της ΕΕ για τη μεταναστευτική πολιτική. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αρμόδια επίτροπος, Σεσίλια Μάλμστρομ, αναφέρθηκε στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει από την Ελλάδα, αλλά και στα θέματα, όπως οι συνθήκες στα κέντρα κράτησης και ο χρόνος κράτησης μεταναστών, που χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης.
Η επίτροπος, αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις, Σεσίλια Μάλμστρομ, υπογράμμισε την ανάγκη να αναπτυχθούν πολιτικές που θα βελτιστοποιούν τα οφέλη που προέρχονται από τη μετανάστευση και να περιορίσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό της κοινωνικές συγκρούσεις. «Προσπαθούμε να κάνουμε την Ευρώπη πιο ελκυστική για τους μετανάστες που θα χρειαστούμε στο μέλλον», είπε η κ. Mάλμστρομ και κάλεσε τις 28 χώρες της ΕΕ να οργανώσουν αξιοπρεπή και λειτουργικά συστήματα.
http://www.newsbomb.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις